2017.11.26. 22:17

Hogyan kereskedhetsz utazással szexért cserébe

A misstravel.com oldalt olyan platformként reklámozzák, ahol az utazók társakra lelhetnek, de az oldal kimondatlanul arra specializálta magát, hogy a piaca legyen az utazási költségek megtérítésére szexért cserébe. A misstravel azon a módon funkcionál, mint az összes többi társkereső oldal: a tagok kitöltenek magukról egy profiloldalt, és a posztolt uticélok alapján találják meg egymást.

miss-travel-1.jpg

Miután bejelentkeztél, három lehetőség alapján azonosíthatod magad. "Take me along" (vigyél magaddal) csoportba tartozók felajánlják a társaságukat az utazási költségek megtérítéséért cserébe. "I Have My Own Ticket" (van saját jegyem) egy opció azoknak, akik a költségek megosztását preferálják egymás között. “I Have an Extra Ticket” (van egy plusz jegyem) csoportba azok tartoznak, akik olyan társaságot keresnek maguknak, akiknek költségeit szivesen kifizetik. 

A nők átlagéletkora a misstravel oldalon 27 év, a férfiak átlagéletkora, akik a tagok jelentősen nagyobb százalékát alkotják, pedig 35 év. A férfiak 82%-a a "van egy extra jegyem" csoportba lépett be, és csak a 4%-a próbál előnyt kovácsolni a "vigyél magaddal" csoportban tartózkodással, azaz akik finanszírozó partnert keresnek maguknak. 

miss_travel.jpg

A misstravel oldalon sokkal könnyebb ezeken a módokon utazást megszervezni, mint bármilyen más randioldalon kapcsolatot találni. Itt a szerepek tiszták, és üzletre alapszik a "match". Az oldalon lévő férfiak azt nyilatkozzák, hogy a plusz költség a repülőjegy, és az együtt elköltött költőpénz. Szerintük nincsen a szex a "szerződésben", de ez mégis valahogy az oldal sajátossága. Nem kötelezik a "take me along" csoportba tartozó tagokat, hogy szexeljenek is az utazást finanszírozóval, de vélhetően akkor jön létre az üzlet utazás, ha tetszenek is egymásnak. Azaz például egy Tinder randinak is dugás lesz a vége, ha bejönnek egymásnak, csak az a lakóhelyükön történik meg és nem a Bahamákon. 

misstravel27n-1-web.jpg

Az oldal beköszöntője szerint arra hivatottak, hogy kapcsolatot teremtsenek az utazást imádók között az egész világban. A misstravel oldalt Brandon Wade alapította 2012-ben, ugyanaz az illető, aki korábban a Seeking Arrangement, OpenMinded, What’s Your Price? oldalakat alapította. Ezek a website-ok a puncs.hu nemzetközi megfelelői. Randioldalak prostituáltak és szexuális szolgáltatást pénzért igénybevevők között. Egy korábbi interjúban az alapító elmondta, hogy azzal a vággyal indította el a Misstravel oldalt, hogy platformot kínáljon azoknak, akik imádnak utazni és van pénzük és azok között, akik szintén utazásfüggők, de nem engedhetik meg maguknak az utiköltségeket.

Az oldalról nyilatkozó Sam, aki azon 4 százalékba tartozik, akik finanszírozót keresnek az utazásaikhoz, beszámolt egy olyan utazásról is, ahol a hölgy a repülőjegyét pontokkal fizette ki, és az utazásuk alatt megfelezték a költségeket. Valamint az oldalt sokan a "van saját jegyem" üzemmódban használják, akik csak utazási partnert keresnek maguknak, mert nem akarnak egyedül utazni, de nincs a dologban szex még belebegtetve sem. Itt még azt is el tudom képzelni, hogy heteró férfiak más férfiakkal match-elnek így össze, vagy nők, nőkkel. 

A személyes véleményem az oldalról, ha csak pusztán a realitásokat nézzük, és összehasonlítjuk más társkereső oldalakkal, nos, a tinderen is rengeteg első randi egy éjszakás kalanddal végződik, kevesebb százalékából még kapcsolat is alakul, ezen az oldalon keresztül a felek meg eltölthetnek pár napot egymással mindkettőjük kölcsönös megelégedettségére. Az élet más területén is megismerkedhet egy pár egymással, ami után, akár pár napon belül elutaznak egymással valahová, és tegyük fel a férfi állja a teljes költségeket, ettől még nem lesz a nő kurva. screen-shot-2015-08-14-at-2-43-41-pm.png

 

A kérdés itt abban rejlik, hogy mi van a biztonsággal? Ha a misstravel oldalon egy fiatal naiv lány néhány levélváltás, telefonálás, esetleg videochat után repülőre ül és elutazik a világ másik végére, hogy találkozzon és együtt lógjon egy ismeretlennel, egyrészt kerülhet rohadt nagy bajba, és lesz-e elég pénze visszafordulni, és akár egy aznapi járatra saját költségen repjegyet foglalni, vagy otthagyni a finanszírozó férfit, és szintén saját költségre szállást találnia magának, amíg a visszaút el nem érkezik? Vagy mi van, ha szimplán nem alakul ki a szikra, sőt egyenesen idegesítő lesz a másik jelenléte egy órás személyes beszélgetés után, akkor mit csinálnak egymással napokig, ha mondjuk a lánynak nincs pénze a szétváláshoz? A férfi ilyenkor ezt is finanszírozza? Vagy mi van, ha a naiv lányunk egyenesen egy pszichopatába fut bele? Itt nincsen referencia értékelés, mint a couchsurfingen. Nem akarok sztereotípiázni, de az oldal is leírja, hogy csak 4 százalék azon férfiak aránya, akinek finanszírozzák az útját. Azaz 96 százalékban a lányok vannak a pénztelen szerepben. 

Szerintem ez egy jó oldal, mindenkinek előnyös, akinek nincs kivel utaznia, de másképp meg nem akar, és nem árt előtte egymást jól leellenőrizni, és biztonsági vésztartalékkal repülőre szállni. Én magam azért nem fogom használni (I Have My Own Ticket opciót), mert én egyedül szeretek utazni, a "take me along" opcióhoz nem vagyok elég szép és fiatal. Valahol, nem is kimondatlanul a rendszer is azt sugalja ordítja a fenn látott screenshotok alapján, hogy itt gyönyörű fiatal lányok várnak rád, pont mint a sugar baby oldalakon...

Forrás. 

Kövess Facebookon és Instagramon is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr7013396149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.11.27. 16:52:50

Lehet magyarázni, de ez a prostitúció egy formája.

szcsongor 2017.11.27. 17:13:10

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Gondolom megkérdeztél minden kurvát és azok klienseit, hogy liberális-e. És nyilván végigtúrtad a szakirodalmat is, ami szerint egyértelműen kijelenthető, hogy csak és kizárólag liberálisok állnak kurvának és csak liberális kormányok alatt létezik a jelenség. Azok a hedonista, mocskos ókoriak is mind liberálisok voltak. De bezzeg a keresztény konzervatív időkben nincs és soha nem is volt ilyen...

Nem is tudom miért reagálok megint egy agyfosásodra. Kezeltesd magad, de komolyan.

fda 2017.11.27. 17:28:42

@szcsongor: Mire írtad ezt válaszként?

BéLóg 2017.11.27. 17:48:28

Aha. Ez tehát rendben van, de szopni dugni egy szerepért, karrierért, az persze már erőszak meg minden.
Majd gondolom itt is lesz olyan ötven év múlva, hogy "elmentem nyaralni vele ingyen és megerőszakolt".

Nem az a baj hogy ilyen van, hanem az a baj ami éppen ma is történik a míítúúúú lfaósz.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.27. 17:49:31

@szcsongor:

Tök mindegy mi egy adott kurva személyes politikai álláspontja, s az is lehet, hogy semmilyen. A lényeg, hogy maga ez a magatartásforma liberális.

bontottcsirke 2017.11.27. 17:50:46

A naiv továbbra is rövid i-vel van.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.27. 17:56:10

@szcsongor:

Az ókori hedonizmus sokrétű volt, Arisztipposz irányzata nagyon más, mint Epikuroszé.

Az tény, hogy a liberalizmus sokat merített az ókori hedonizmus, lásd az utilitarizmust. De Epikurosz szellemi értelemben volt hedonista, nem a modern anyagi értelemben.

Szóval indokolatlan a leliberálisozása az ókori hedonistáknak. Meg persze hülyeség is, a liberalizmus mételye a XVI. vége előtt nem léátezett.

Budapest a kutyaszar városa 2017.11.27. 18:26:09

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Na, mert a középkor vagy akár az újkori társadalmak erkölcse olyan feddhetetlen volt...

Vlad Tepes a jófiú 2017.11.27. 19:13:30

Ilyen már volt / van. A travelgirls.com nagyjából ugyanerről szólt, és egy elején még egy-két magyar celebecskét is fel lehetett fedezni rajta.

Megfigyelo 2017.11.27. 19:23:59

Kéretik a "szabados" és a "szabadelvű" fogalmakat nem összekeverni. Csak az utóbinak van kapcsolata a "liberális" felfogással.

Az itt emlegetett magatartásforma nem liberális, hanem sokkal inkább konzervatív-patriarchális; a liberálisok a férfiak és nők egyenjogúságát preferálják, a konzervatívok egy olyan modellt, amelyben a férfié a pénz, és -- így vagy úgy (ersze nem mindegy, hogy hogyan de mégiscsak) -- "megveszi" (esetleg úgy, hogy elveszi) a nőt.

Drednaught 2017.11.27. 19:40:15

mennyi retkes kurva...

Brix 2017.11.27. 19:55:17

Mi van ha élőben nem jön be a nőnek a férfi, vagy fordítva, mert olyan is lehet...Vagy a személyes megismerkedés után kiderül, nem tudnak egymással kijönni...Szerintem túl sok fetételnek kell teljesülni, hogy jól süljön el a dolog... Olyanok miért nem írnak, akik már próbálták az utazás, vagy utaztatás ezen formáját...

DarthVader 2017.11.27. 20:00:14

@Megfigyelo: "megveszi" (esetleg úgy, hogy elveszi) a nőt.

Hát eeegen. Érdekházasság. Ismerős, ugyi? évezredek óta gyakorolják. Pénzért eltűrlek.
Ráadásul ebben az esetben nem is mindig a nő a kurva :)))

vackor1 2017.11.27. 20:07:37

:))) Egy éve ilyenkor beszélgettük a legjobb barátomékkal - házaspár - , hogy el kellene menni november - február között Mexikó ( kultúra )és onnan a Karib -térség ( láblóga ) vagy Kenya/Tanzánia
( szafari ) és onnan Bali/Seychelles ( láblóga ) egy 20-30 napos útra. Több ajánlatot kértünk , kinti magyarokkal is felvettük a kapcsolatot a programok miatt , amikor kiderült , hogy a barátomék nem jöhetnek - a szebbik tag egy betegsége miatt bekerült egy amcsi kísérleti programba és nem kaphat oltásokat - , így én - szingliként - adtam fel hirdetést, hogy keresek egy útitársat , főleg , mert bár német nyelvterületen éltem , az nem gond, angolul sem biztos, hogy eladnak, de az már határeset, viszont spanyolul max. köszönni tudok :), cserébe állom a szállást . Nos, hónapok alatt egyetlen jelentkező nem akadt itthon.. :))
Nem is hallottam erről az oldalról, most ránézek, köszönöm .. :)

Brix 2017.11.27. 20:25:05

@vackor1: Senki nem megy vadidegen emberrel, egy 20-30 napos utazásra, mert nagy esély van rá, hogy nem fog működni az összezártság. Előbb meg kell valakit jobban ismerni, több hét vagy hónap és utána lehet majd utazni... Ez a helyes sorrend!

lobaszopiatej 2017.11.27. 20:58:21

Ez azért a ffi szemszögéből is rizikós (pl mert később derül ki hogy nemkúrós / inkább választ egy jó erős FEKETÉT).
Illetve, mi a garancia a jövőbeni közösülésre?

2017.11.27. 21:27:23

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Igazad van. Ez egy liberális métely. Neked is sokkal jobban tetszik, amikor a papok fiatal kóristafiúkkal hetyegnek. Mert az úgy nem liberális, hanem igazi keresztény-konzervatív életérzés. És mint olyan, követendő példa a köreitekben.

Tenkes Kapitánya 2017.11.27. 21:52:33

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Tök mindegy mi egy adott kurva személyes politikai álláspontja, s az is lehet, hogy semmilyen. A lényeg, hogy maga ez a magatartásforma liberális."

Igen.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.11.27. 23:26:23

"Vagy mi van, ha a naiv lányunk egyenesen egy pszichopatába fut bele? "

Ki mondta, hogy a prostitúció veszélytelen szakma?

nem várt fordulat 2017.11.28. 03:31:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Pont erre a mondatra akartam reagálni én is.

Nem kell ehhez weboldal, ez megtörténhet a pesti, balatoni, stb... éjszakában is. Vagy stoppolás közben, nem a zoknira gondolok.

A világ veszélyes hely, s ha valaki ostoba, ráfázik.

Szörnyű, hogy ez van, de ez van.

Úgy amúgy meg azért nem írom, hogy mennyire rossz nekem, mert épp most dugott seggbe harlem legsötétebb részén két nigger, mert rohadtul nem mászkálok harlem legsötétebb részein kedd hajnalban, hanem itthon ülök a lakótelepen a XIII-ban a fotelemben.

masada 2017.11.28. 03:32:54

Szex anyagiakért cserébe prostitúció ugyebár...

Casba 2017.11.28. 03:43:38

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ezt az oltári baromságot. Rezsisziszi, ugye te vagy az?

fénycsepp 2017.11.28. 07:41:14

Ezt a baromságot...nem egyszerűbb egy helyi nocsket összeszedni (neten vagy bárban) egy legyottra?

2017.11.28. 08:16:22

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem vagyok az édesed, nem hálok birkákkal, mint a te fajtád.
Szóval a papok pedofíliája mítosz? Neked aztán jó sokat fizethetnek Moszkvából, hogy szembeköpd magad és tagadd a valóságot.

2017.11.28. 09:05:26

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Miért, a nők 99,9 %-a kurva, beleértve az édesanyádat is?

2017.11.28. 09:10:35

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Másrészt a valóság az, hogy fogalmad sincs, hogy hány százalékuk pedofil. A te valóságod egy hazugság. A tényeket nem ismered, csak a feltételezésedet akarod eladni tényként. Esetleg ismered a világ összes papjának a szexuális szokásait?

FlybyWire 2017.11.28. 09:23:07

"és tegyük fel a férfi állja a teljes költségeket, ettől még nem lesz a nő kurva. "

Ez a szótár szerinti definíciója pedig, de.

nyomasek 2017.11.28. 10:15:58

@Nemzeti here pörkölt: Nos, a hölgy gondolom nem vetette meg a testi örömöket, igazából a csajszik többsége szereti (minden ellenkező híreszteléssel szemben). Te melóztál az utazásért, a csajszi meg csak használta amit a Jóisten adott neki a lába közé. És még élvezte is. Na ki a hülye? :)

Berelhetoreklamfelulet 2017.11.28. 10:17:18

"Vagy mi van, ha a naiv lányunk egyenesen egy pszichopatába fut bele? "

Akkor rábaszott... szó szerint...

erkölcsi hulla 2017.11.28. 10:21:39

Szóval nem az a kérdés, hogy mennyire megkérdőjelezhető erkölcsileg, hogy csajszka utazásért kínálja a pináját, hanem, hogy ez biztonságos-e.

A legtöbben erre azt mondanák hogy kit érdekel, kurvának állt a csajszika, viselje a következményeit, ha esetleg kikötözik és öten megerőszakolják.

Mert ugyebár a színésznők 20 év után elmetoozzák maugkat, hogy szerepért engedték magukat seggbe-szájba, de már nem tetszik utólag az ára.

Most majd jönnek az utazási metoook, hányan szoptak fuvarért és szállásárt, majd őket kell majd sajnálni, szegényket.

Miért preferálja, reklámozza, támogatja a média a társadalom női szerepének elkurvulását?

Berelhetoreklamfelulet 2017.11.28. 10:24:12

"...és tegyük fel a férfi állja a teljes költségeket, ettől még nem lesz a nő kurva. "
De, ettől biza kurva lesz, tetszik-nemtetszik, ez a kurva definíciója.

Nincs semmi baj amúgy a kurvákkal, csak ne hitegessék magukat, hogy nem azok...

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.28. 10:27:49

@roli101:

Ne a saját családodból indulj ki, boldog ballibám, a nők zöme normális...

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.28. 10:49:48

@roli101:

Vannak felmérések erről. A papságban a pedofília nem érzékelhető, míg egyes szakmákban (pedagógusok) igen.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.11.28. 11:38:47

@erkölcsi hulla:

"Most majd jönnek az utazási metoook, hányan szoptak fuvarért és szállásárt, majd őket kell majd sajnálni, szegényket."

Meg a puncs.hu -n magukat meghirdető szűzlányok is előbb-utóbb rádöbbennek, hogy őket tk. megerőszakolták.

Elemér Erdélyi 2017.11.28. 11:40:20

Kemény világ az üzleti élet.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.11.28. 11:46:36

"és tegyük fel a férfi állja a teljes költségeket, ettől még nem lesz a nő kurva."

Pedig de. Szex anyagi előnyökért cserében - ez a kurva definíciója.

"A kérdés itt abban rejlik, hogy mi van a biztonsággal?"

Ugyanezt kérdezi a tetőfedő is. Vannak veszélyes szakmák.

"Ha a misstravel oldalon egy fiatal naiv lány"

Naiv lány, na igen. :DDD

Drednaught 2017.11.28. 12:23:01

A relativizált kurválkodás a HPV-tesztek megrontója.

2017.11.28. 13:02:01

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Vannak felmérések. Ennek örülök. Ez biztos megnyugtatja azokat a gyerekeket, akiket a papok molesztáltak. Fideszes módra beszélj csak mellé, be ne ismerd, ha valaha hazudtál vagy ferdítettél. Azért nem fizet Moszkva, tudom.
Itt egy felmérés, ami biztosan téged igazol:
24.hu/kulfold/2014/05/06/tobb-ezer-katolikus-pap-molesztalt-gyerekeket/

Ennyit a mítoszaidról.
Márpedig, ha a papi pedofília a keresztény-konzervatív életmód szerves része, akkor inkább élek liberális világban, ahol a nők egy része pénzért szexel, mint pedofil papokra bízzam a gyerekeimet. Persze neked ez természetes, hiszen a liberalizmus a rossz. Sajnállak.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.28. 13:23:52

@roli101:

Egy iskolába járó gyerek nagyobb eséllyel kerül pedofil hálójába, mint egy templomba járó gyerek. Érted?

Tiltsuk be az iskolákat? Miért nincs a liberális médiákbna kampány az iskolarendszer ellen?

2017.11.28. 13:42:39

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Mellébeszélsz, terelsz fideszesre módra. Van papi pedofília vagy nincs? Honnan veszed, hogy egy iskolában nagyobb esélye van? Ez tömény hazugság. A papok pedofíliája tipikusan keresztény-konzervatív érdem. Te tiltakozol a vallás betiltása ellen?

Wildhunt 2017.11.28. 13:46:55

@erkölcsi hulla: van egy elméletem. Az elmúlt jópár évben ugyanis felfutott a modern nő olyan imidzse, hogy azzal akkor és annyit dugsz, ahogy kedved tartja. Ami valahol akár igaz is lehet, csak a sok punci ugye nem számolt a következményekkel, hogy ezt a férfiak azon része, aki teheti, kihasználja, de a szép évek elmúltával a szabad és önálló NŐ ülhet otthon a macskájával, mert a családra vágyók szemében effektíve hibás áruvá vált. Az ilyen cikkek ezt akarják tehát"kijavítani", azt sulykolja, hogy ez a normális és mindenki maradi orbánista bunkó aki ezzel nem ért egyet.

Wildhunt 2017.11.28. 13:48:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne: de csak ha már vége a "karriernek".

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.11.28. 13:49:47

@roli101:

" ha a papi pedofília a keresztény-konzervatív életmód szerves része, akkor inkább élek liberális világban, ahol a nők egy része pénzért szexel"

Meg ahol a Harvey Weinsteinek nőket erőszakolnak, a Kevin Spacey-k meg fiúkat molesztálnak. Mert ez is a liberális világ része.

2017.11.28. 14:07:33

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem. Az erőszak alapja nem a liberális gondolkodás, hanem pont a keresztény-konzervatív. Amíg hatalmad van valaki felett, mert a szolgád, alattvalód, beosztottad, gyengébb tőled, addig nem kell fizetned érte, azaz nem kölcsönös megállapodáson alapul a szex. És úgy gondolom, hogy az úr-szolga viszonyt nem a liberálisok találták ki.

Berelhetoreklamfelulet 2017.11.28. 14:31:12

@roli101:
Nem. Ami Hollywoodban történt az biza 100% kölcsönös megállapodás alapú volt.
Kaptak egy jól fizető állást + hírnevet, cserébe oda adták érte a testüket, a.k.a kurvák haszonszerzés céljából szexuális tevékenységet nyújtottak.

Aki azt hiszi, hogy Hoolywoodba tehetség (lol) alapjáén kerül bárki is a filmekbe az nagyon téved. Kemény üzlet van mögötte. Haverok és rokonok kaphatnak szerepet ofc, de mindenki más csak akkor ha nyújt valamit érte...

Ezek a #metoo lányok oda adták a testüket azért, hogy felfuttassa egy-egy ilyen producer a karrierjüket, és most, hogy már értéktelenek lettek és senkinek sem kellenek, bármit megtesznek még 5perc hírnévért, ha kell, bemocskolják azoknak a nevét, akiknek a karrierjüket köszönhetik az amúgy tehetségtelen és ostoba libák...

Mellesleg pont ez a Hollywood fertő az, akik elsőként promotálja a liberális értékrendeket, szal...

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.28. 14:39:39

@roli101:

Ha a pedagógusok közt több az aktív pedó, mint a papok közt, akkor az iskola vagy a templom a veszélyesebb hely egy gyerek számára?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.28. 14:40:58

@roli101:

A liberalizmus alapja is úr-szolga viszony, az eltérés a feudális rtendhez képest, hogy ez egy pénzalapú, azaz rosszabb szolgai alávetettség.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.11.28. 15:07:22

@roli101:

"És úgy gondolom, hogy az úr-szolga viszonyt nem a liberálisok találták ki."

Rosszul gondolod. Attól, hogy a szolga fizetséget kap a szolgálatért, még szolga marad. Ahogy a mai házvezetőnő vagy háztartási alkalmazott ugyanúgy cseléd, mint ahogy régebben az volt, csak akkor a nevén nevezték.

Szelid sunmalac 2017.11.28. 17:25:35

@Berelhetoreklamfelulet: Amelyik barom egy az oskortol letezo szakmat megprobal beleszuszakolni egy a huszadik szazad ota letezo elmeletbe, az nem teljesen normalis.

gigabursch 2017.11.28. 17:29:02

Na, majd ha az oscaron lehet így fizetni...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.11.28. 18:17:36

@Szelid sunmalac:

Senki nem szuszakolja bele, te hígagyú.

(Ugye nem haragszol, hogy hígagyú idiótának nevezlek, végtére is a te belépőd volt az, hogy másokat nem normálisnak tituláltál.)

Sadist 2017.11.28. 19:17:40

"Az élet más területén is megismerkedhet egy pár egymással, ami után, akár pár napon belül elutaznak egymással valahová, és tegyük fel a férfi állja a teljes költségeket, ettől még nem lesz a nő kurva."

Kurva az, aki pénzért, anyagiakért vagy valamilyen előnyért kefél olyannal, akivel amúgy nem tenné.
Ha valaki pl. utazásért teszi, az bizony kurva. Ha meg még csak nem is kefél az utazásért cserébe, az nagyon rossz kurva.

"A kérdés itt abban rejlik, hogy mi van a biztonsággal? Ha a misstravel oldalon egy fiatal naiv lány néhány levélváltás, telefonálás, esetleg videochat után repülőre ül és elutazik a világ másik végére, hogy találkozzon és együtt lógjon egy ismeretlennel, egyrészt kerülhet rohadt nagy bajba, és lesz-e elég pénze visszafordulni, és akár egy aznapi járatra saját költségen repjegyet foglalni, vagy otthagyni a finanszírozó férfit, és szintén saját költségre szállást találnia magának, amíg a visszaút el nem érkezik? Vagy mi van, ha szimplán nem alakul ki a szikra, sőt egyenesen idegesítő lesz a másik jelenléte egy órás személyes beszélgetés után, akkor mit csinálnak egymással napokig, ha mondjuk a lánynak nincs pénze a szétváláshoz?"

Megweinsteinezi a pasast és el van intézve.

Sadist 2017.11.28. 19:22:40

Az viszont kezd egyre aggasztóbb lenni, hogy a nők szabad szexualitását (kurvulását) ennyire szorgalmazzák, a férfiakét viszont kriminalizálják.

Nincs azzal baj, ha valaki kurva, saját szabad döntése, de az ilyeneknek a homlokára kellene tetoválni a kurva címkét öt nyelven vagy valami nemzetközi piktogrammal, hogy mindenki az első pillanattól lássa, hogy kivel van dolga.

marosy 2018.05.05. 11:18:59

Ez is kurvaság, csak nem pénzzel fizetnek.
süti beállítások módosítása