2012.11.17. 12:57

A brazil vér

Photo1.jpg A brazil vendégemmel, Víniciussal a második este a Jászai Mari téren találkoztunk és elsétáltunk a Szimpla Kertig. Körbevezettem, de nem nyerte el a tetszését a hely. Az első surferem, aki nem szerette.

Rendeltünk két italt, majd leültünk egy asztalhoz és Brazíliáról beszélgettünk. Megtudtam tőle, hogy az ország éghajlatilag három részre osztható. Délen négy évszak van, leghidegebb hőmérséklet 0 fok körül, legmelegebb 35 fok. Náluk pont fordítva vannak az évszakok, mint nálunk, tehát ott most épp nyár van. Rio Grande do Sul, Santa Caterina és Parana tagállamok tartoznak ehhez a területhez. Közép-keleti területen két-három évszak jellemző, 10 fok a leghűvösebb és 40 a legmelegebb. São Paulo, Minas Gerais, Goias és Mato Grosso tartozik ide. Keleten szintén három évszak, itt már nyáron gyakran van 45 fok, Rio de Janeiro és Espirito Santo tagállamok területén van. Északkeleten Bahia és Ceara tagállamokban a leghűvösebb hőmérséklet 20 fok, legmelegebb 35 fok. Igazi egy évszakos vidék. Számomra elképzelhetetlen lenne itt az élet. A beszéd itt egyébként sokkal lassabb is, mint Brazília többi területén, nem csoda, hiszen állandóan kimerültek lehetnek a melegtől. Az Amazonas területére csak kísérővel szabad belépni, egyrészt nem árt ismerni a dzsungelt a vadállatok miatt, másrészt ha azokat túl is élnéd, akkor nagy eséllyel lenyilazhat egy őslakos indián. Az ország fővárosa Brazíliaváros, 52 éve alapították, kizárólag gazdag emberek élnek ott, főleg politikusok. Vinicius szerint havi 4000 EUR alatt nem tudsz lakást bérelni a városban, de az interneten találni havi 550 Euróért is lakáshirdetést.

brazil-indian-tribal-chief3.jpg

Brazíliában a nemi egyenlőség létező fogalom, sok családban az anyák a főnökök, ahogy Vin családjában is, de az ugyanabban a szektorban és pozícióban dolgozóknál a férfiaknak mindig magasabb a fizetése. A brazil emberek szexualitás kérdésében módfelett szabadnak definiálják magukat. A bárokban és egyéb helyeken való szórakozás természetes része az ismerkedés, és az aznap esti szexkaland. A férfiak kedvelik a minél nagyobb tapasztalattal rendelkező hölgyeket, mert az vélhetően jó lesz az ágyban. Az európai kultúrában a nagy gyakorlattal bíró hölgyeket ringyónak hívják, Brazíliában semmilyen rossz szó, felhang, érzés nem kapcsolódik a nagy skalpszámmal rendelkező nőkhöz. A mindennapjaik része a szexualitás, a lányokban egy csöpp frusztráció vagy erkölcsös önmegtartóztatás sincs ebben a kérdésben. 200 millió ember él az országban, nyilván nem mind a 100 millió nő gondolkodik így. Élnek ott is a keresztény szellemi értékeket szigorúbban definiáló lányok is. :-) Esküvő után mindkét fél igyekszik hűségesek maradni, a hűtlenség megbocsájthatatlan bűn. Én igazán nem értem ezt a hozzáállást, ha szexuálisan ennyire szabadok és mindenki imád szexelni, akkor házasság után is lehetnének megengedőbb egymással. De talán praktikus okai lehetnek a szerelemféltésnek, ha a nő esküvő után is össze-vissza kefél, akkor apuka nem lehet egészen biztos abban, hogy a saját porontyait nevelgeti. Ja igen, mindig húznak gumit. Az egyik karneváljuk programja például az, hogy mindenki csókolózik mindenkivel. Legtöbben a darabszámra mennek, nem a partner minőségre. Na én elbuknám ezt a "versenyt", mert válogatnék. 

brazil-carnaval_queen.jpg

A déli tartományokban élő nők az igazi brazil szépségek, többféle bőrszinük van, a teljesen hófehértől a sötét barnáig, kék-zöld-barna szem, szőkétől a feketéig. Ennek oka, hogy európai kolóniák vándoroltak be annak idején és a brazilok keveredtek a kaukázusi típussal. Északon afrikai bevándorlás volt, ezért az ott élő brazilok 95 százalékban sötét bőrűek, barna hajú-szeműek. És a nők kevésbé szépek. A brazil férfiak többségének a nőideálja a normál vagy vékony testalkatú nő nagy mellel és nagy fenékkel. 

A foci a kb. 100 millió ott élő férfinak 95 százalékának az egyik legfontosabb dolog az életében. Minden kisgyerek focista akar lenni. Az ország 5 alkalommal nyert világbajnokságot, Pele és Neymar az egyik legismertebb játékosaik. (A két focistáról Vin gyakran suttogásba elcsukló áhítattal beszélt nagyon nagyon sokat.) Milliárdosok viszont csak az első ligába bekerültek lesznek. Ha Brazília fontos mérkőzést játszik valamelyik más csapattal, gyakorlatilag leáll az egész ország, kiürülnek az utcák és mindenki futballt néz. Vinicius igen nagy tisztelettel beszélt Puskás (Puszkász) Öcsiről. Nagy érdemei közé sorolta, hogy ő játszhatott együtt Pelével.  

A labdarúgó világbajnokság (2014) és az olimpia rendezési jogát (2016) nyerték el a következő 4 évben. A brazilok rettegnek, főleg attól, hogy milyen gazdasági helyzetbe lesznek utána a két esemény költségeinek következményeként. 

A brazilok 90 százalékát nem érdekli a politika, egyrészt azért mert tanulatlanok, és ezen a kormány nem is akar változtatni. Pont azért, mert nem érdekük a népesség edukálása, esetleg még elmennének szavazni valamilyen normális pártra.. A népességük kb. 15 százaléka él mély szegénységben. Favelákban laknak, analfabéták és szemét eladásból élnek meg, amivel kb. 50 Eurót keresnek meg havonta. Aki többet akar tudni erről a világról nézze meg a zseniális 2002-ben készült City of God és a 2007-ben bemutatott Elite Squad filmeket. A következő, eggyel magasabb réteg 10 százalékát teszi ki a népességnek, a bolti munkások, kisegítők, havi 250 EUR jövedelemmel. A legnagyobb réteg, 50 százalékuk, havi 500 és 1000 EUR közötti jövedelmet ér el, ők a középréteg: tanárok, bolti eladók. Angol tanítás egyik állami iskolában sincsen. A legtöbb fiatal külföldre utazik angolt tanulni, vagy aki gazdagabb, az magániskolába megy. A vendégem jogi egyetemet végzett, a családja tehetős, saját ingatlanközvetítő vállalkozásuk van, Vin mégis egyetlen mondatba foglalta össze a politikájukról a véleményét: Kirabolják az országunkat. Emellett viszont az elmúlt 10 évben az ország gazdasági helyzete javul. Ez a szituáció hasonlít Peruhoz, ott is a kormányzatuk egy tolvajbanda, de az országuk gazdasága erősödik. A Magyarországnál 85-ször nagyobb területű országukban megtalálható minden. Az összes létező természeti kincs, amit sajnos az egészségesnél jobban ki is használnak. A szarvasmarha-tenyésztési rátájuk növelése érdekében lelkesen irtják az Amazonas-t. Bede Úr tollából javaslom még elolvasni további brazil érdekességeket is. 

amazon-jungle.jpg

23.00 körül javasoltam neki, hogy menjünk haza, elmondta kifelé menet, hogy azért nem tetszik neki a Szimpla, mert nem lehet ismerkedni. Ezen elmosolyodtam, a Szimpla szerintem a találkahely fellegvára, de amikor mi voltunk valóban nagyon kevesen voltak. Vin szeretett volna csajozni, jobban, mint Brazíliáról mesélni nekem. Ajánlottam neki két helyet, ahova nélkülem elmehet ebből a célból, de elbizonytalanodott azon, hogy esetleg nem talál oda és inkább hazajött velem. Közölte, hogy éhes, mondtam, hogy menjünk vissza a Szimplába és egyen ott nagyon finom kenyérlángost. Nem akarta. Javasoltam neki 600 forintos gyrost, ami mellett épp elmentünk, de az se volt jó neki. Valószínűleg úgy érezhette a picit türelmetlen hangomból, hogy megnyugtatásra szorulok, ezért hirtelen átölelt és nem eresztett azzal a felkiáltással, hogy ohh, te egy ölelést akarsz. Erre én jelentős nem tetszéssel a hangomban mondtam neki, hogy engedjen el, mert ezt nagyon nem akarom. Ezen a ponton elromlott a hangulatunk. Hazafelé elmesélte, hogy lesz egy magyar lánnyal egy találkozója holnap este, én meg őszinte örömmel lereagáltam, hogy hát ez nagyon jó, mert akkor át is költözhet hozzá, ugyanis én holnap este nagyon dolgozni fogok, neki is egyszerűbb lesz így. A Batthyány téren bekísértem a Nagymama Palacsintázójába, ahol 10 perces őrlődés után rendelt végre egy palacsintát. 

Másnap 11.00-kor ébresztettem fel, és elbúcsúztam tőle. Igen, gyakorlatilag kitettem, de nem tudtam volna még egy éjszakát eltölteni vele. A couchsurfing etikett viszont megkívánta tőlem, hogy felajánljam neki, hogy maradhat harmadik éjszaka is, ahogy eredetileg is megbeszéltük, de nem fogok ráérni vele foglalkozni, nem megyek vele sehova. Gyakorlatilag így ő döntött úgy, hogy akkor tényleg jobb, ha elmegy. 

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr184909527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2012.11.17. 15:07:07

Vagyis meg akart dugni a kis potyaleso de nagyon te meg jol tetted hogy nem hagytad. En azert szartam volna a cs etikettre elkuldtem volna a rioi picsajaba

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.17. 15:16:07

@Styxx: khmm, sok vendégemmel előfordult már, hogy bepróbálkoztak, csak valahogy ezt ők kultúráltabban rendezték le. Emiatt egyik vendégemet se dobnám ki, mert megpróbálja. Neki azért javasoltam a távozást, mert egyszerűen nem élveztem a társaságát. 2 estére elég volt. neki is jobb, ha olyna hostja van, akivel jól elvan.

Styxx 2012.11.17. 15:45:18

@nikita:
nem azzal van a gond, hogy bepróbálkozott, hetero szingli csávóként lenne furcsa ha nem (hacsak nem vagy bányarém) hanem a suttyó "nekem jár, különben durcizok" módszerei az irritálóak

yalla · http://yalla-habibi.blogspot.com 2012.11.17. 15:52:10

A 2 bejegyzés alapján valahogy mindig a "weirdo" szó jut eszembe a srácról...
Brazília mindenesetre tényleg nagyon sokszínű és látványos ország. Turistaszemmel szerintem az egyik legjobb hely lehetne a világon, ha biztonságosabb lenne.
Pár dologba viszont ne haragudj, ha belekötök:
- "Rio Grande do Soul": helyesen Rio Grande do Sul.
- "Santa Catering". Ha lenne hivatalos vatikáni légitársaság, tuti innen rendelnék a kaját a fedélzetre...:) Egyébként Santa Caterina.
- "San Paolo": São Paulo. Bár tele van olasz bevándorlók leszármazottaival, úgyhogy a Te verziód logikusabb lenne. :)

Fura egyébként, amit a középosztályról mond a srác. Bolti munkás 250 EUR, a bolti eladó meg középosztály... 500-1000 EUR? Nettó 1000 EUR már nálunk is egész jó fizetés. Nekem nagyon nem úgy tűnt, hogy Brazíliában 50% így élne.

Remélem, jobb arcokkal is összeakadsz majd: kár lenne, ha Vin maradna a benyomásod a brazilokról.

További jó (jobb) CS-élményeket. :)

P.S.: néhány képem a riói karneválról, hátha tetszeni fog:
yalla-habibi.blogspot.hu/2012/02/rio-carnival-rioi-karneval.html

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.17. 16:13:06

@yalla: a javításokat köszi szépen, javítottam. a hozzá írott kommenteiden meg hangosan röhögtem :-)) ezt is köszi!

igen, ezt ki is emelte. a bolti munkás, aki például a kasszánál segít pakolni a vásárolt cuccaidat a csomagba. az eladó meg aki a kasszában ül pl., vagy a pult mögött áll. A fizetésük meg a nagy átlagba tartoznak, ettől középosztály.. bár lehet, h a középosztály talán nem pontos megfogalmazás. A nettó 1000 EUR nálunk kurvajó fizetés, de Brazília sokkal drágább, mint Magyarország.
A képeidet megnézem.

Jokerpofa 2012.11.17. 16:39:07

Nem értem ezt a Szimpla őrületet, annyira azért nem jó hely, hogy csak ott lehet jókat enni-inni. Főleg, hogy gyak szervezett csoportokban látogatják a külföldiek, már az összes külföldi ismerősöm megfordult ott bp-i látogatásaik alkalmával, de nem értem, mi annyira különleges benne, a környéken van még rengeteg beülős hely, amit érdemes lenne meglátogatni.

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.17. 17:05:33

@Theodoro: azokkal a vendégeimmel, akik nem olcsójánosak, azokkal 2-3 kocsmát is meg szoktunk látogatni. De 1-2 órás sörözésre pont jó a Szimpla is.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2012.11.17. 17:15:17

@nikita: Ezek szerint beleestél a nagy tapasztalattal rendelkező, vékony, nagymellű, nagy fenekű nő kategóriájába? :))))

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2012.11.17. 17:22:32

@Theodoro: Ez a legismertebb, lehet azért, mert külföldön is van belőle 1-2, illetve azt hiszem - bár nem tudom :) - hogy ez a legrégebbi romkocsma idehaza. És valóban nagyon sok külföldit lehet látni itt, a hely folyamatosan tele van velük.
De ez ugyanaz, mint amikor akármelyik turista (még mi magunk is, valljuk be) elmegyünk a Párizs legrégebbi kávéházába, vagy Berlin legrégebbi kocsmájába, stb.

ottomoll 2012.11.17. 17:47:54

@nikita: Azért ezzel a c.s.-el, (ha elég sok szimpatikus surfer van), össze lehet szedni a mikrobiológiai intézet archívumának jó részét, dehát éljen a sokszínűség...

wrumdaman (törölt) 2012.11.17. 18:36:58

Azt hiszem a posztoló kicsit szűk látókörű, a srác videoját megnéztem a youtube-on, ott elég normális, a zenében ki tudja fejezni magát, nem hiszem, hogy bunkó, csak a posztolónak nem jött be, mást várt egy braziltól, talán hogy szambázzon, meg verje a dobot, pengesse neki a gitárt
a fiú meg nem felelt meg ennek a sztereotípiának

a "haa?" kérdés, visszakérdezés más nyelveken teljesen normális, pl távol-keleten nem udvariatlan, gondolom Brazíliában sem

a fiú csak elvégezte a jogi egyetemet, annyira buta, primitív nem lehet, jómódú család, külföldön tanul nyelvet
ismerek ilyen zenész gyerekeket, akiknek ha gitár, dob stb. van a kezében, akkor megtáltosodnak, szociálisak, viccesek, de anélkül partra vetett halak
A Szimplát én sem értem, nem akkora szám.

neki egy bulis, ismerkedős este kellett volna, a posztoló meg kérdezgette a hazájáról, ami a fiúnak már könyökén jön ki, nem erre számított, ezért volt furcsa
mintha engem külföldön buli helyett arról faggatnának, hogy milyen Magyarország... nem biztos, hogy ez az álmom

a szexualitás meg teljesen normális dolog a braziloknál, nem komplikálják túl, mint a magyarok
lazábbak, na

@Styxx: a couchsurfingben nem tilos a nemiség, sőt, pláne hogy a posztoló is lelkesedett a brazil srác gondolatáért első körben
szerintem a srác sem túlságosan élvezte a csaj társaságát, csak hát a surfer kiszolgáltatottabb egy idegen országban, ezért kihúzta volna még azt az egy éjszakát nála, amúgy valószínűleg hasonlóan weirdo-nak találta a host-ot, mint ti őt

a magyarokból még tényleg hiányzik a nyitottság, 30 év lemaradásban vannak

ha külföldi ismerősök, barátok ide jönnek, én nem hazájuk kereseti és földrajzi adataiból feleltetem őket, hanem jól érezzük magunkat

szerintem nem csak a host, de a surfer sem élvezte a társaságot, csak mivel ő laza brazil, ezért ezt szex-szel le tudta volna kezelni, meg egyébként is tojik tá :) a magyar meg posztol róla és panaszkodik

spenci 2012.11.17. 19:42:46

Mondjuk az a női zsáner, hogy vékony nagy mellekkel és nagy ( gondolom : = kerek ) fenékkel, nem brazil találmány, ez maga a tökéletes, ám nem létező nő. Ilyet bemondani hülyeség / mármint a brazil fickótól /. Egyébként saját tapasztalat, hogy a brazil férfiak, legalábbis az általam ismert, Bp-n élő fekete brazilok a testesebb, húsosabb nőket szeretik, a vékony, sportosakra azt mondták, hogy azok túl fiúsak, ezért nem szexik. Szerintük 60 kg / nem izomban / alatt nem nő a nő.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.11.17. 22:05:00

orbán a hibás!

(ez kimaradt a posztból, márpedig egy index címlapon ennek szerepelnie kell!
vagy annak, hogy a tudomány sosem téved)

am jó poszt de képek is kellenének, pl. hogy milyen nőt ölelt árt a srác ^^

fourgee 2012.11.18. 00:31:30

Én egészen addig rajongtam Brazíliáért, amíg együtt nem kellett dolgoznom néhány brazillal :) Egyébként meg szerintem nem fogsz soha olyan brazil couch surferrel találkozni, aki ne akarna megkúrni.

Gabbesz 2012.11.18. 09:03:51

Még csak ott tartok, hogy megtudta, hogy a déli féltekén fordítva vannak az évszakok.
Jó kis olvasmány lesz! :D

Gabbesz 2012.11.18. 09:07:43

Északkeleten Bahia és Ceara tagállamokban a leghűvösebb hőmérséklet 35 fok, legmelegebb 50 fok.
Ja, a Hold meg sajtból van!

Gabbesz 2012.11.18. 09:10:22

Az ország fővárosa Brazíliaváros, 52 éve alapították, kizárólag gazdag emberek élnek ott, főleg politikusok.
Wiki: It has a population of about 2,562,963 (3,716,996 in the metropolitan area)
Baszod, mennyi gazdag politikus van Brazíliában!

Korpásék lyánya (törölt) 2012.11.18. 10:04:37

@Gabbesz: Igen, én sem értem, hogy miért nem a netről tájékozódik, aki kíváncsi egy országra. Sokkal megbízhatóbb, mint egy saját országát és más országokat sem ismerő gyerektől nyert információk.
A fordított évszakok résznél én is felnyerítettem, általános iskolai tananyag, nem olyan nagy újdonság.
Én is merek néhány brazilt Fortalezaból és São Pauloból, nyilván ők nem a szegény rétegből jöttek, ennek megfelelően elég értelmesek, európai körút általános a köreikben, de az európai történelemben, politikában, építészetben nem igazán tájékozottak. Ez nem is várható el szerintem. Egyszerű gondolkodásúak és az angoljuk tényleg nem valami jó, de nem rosszabbak, tájékozatlanabbak, mint egy francia, olasz vagy spanyol.
A cikk jól mutatja, hogy egy brazil nem ismerheti a saját hazáját sem, hiszen ő csak egy kis részén lakik, a többit ugyanúgy hallomásból ismeri csak, mint Európát.

Überspannung 2012.11.18. 10:10:20

@nikita: szóval most sem volt coitus, már biztos nagyon ki vagy.

radiris 2012.11.18. 10:56:38

Fantasztikus, a poszt nagyon informatív, majdnem minden harmadikos kisgyereknek tud újat mondani Brazíliáról.

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.18. 13:26:17

@Korpásék lyánya: szia. Ez a poszt arról szól, hogy a couchsurferem mit mesélt el a saját országáról. Nyilván nem innen kell statisztikai adatokat gyüjteni iskolai dolgozathoz.

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.18. 13:29:16

@Gabbesz: szia. Ez a lakosság 10 százaléka, ez a szám nekem nem tünik elképesztően magasnak, hogy ennyi gazdag és jómódú ember éljen ott. Valamint nem az van írva, hogy kizárólag politikusok élnek ott. Sajnos rosszul értelmezted a mondatot, de majd legközelebb :-)

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.18. 13:32:58

@radiris: mit vártál, hogy a brazil surfer, valami szupertitkos infokat oszt majd meg az országáról? :-)

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.18. 13:34:32

@Tisztelt Roll!: figyi, két este hostoltam őt, nappal nem voltam vele, simán lehet, h összejött neki valami. És harmadik este átköltözött egy másik lányhoz, szóval akkor is nagyon esélyes! Nem biztos, h nem volt neki. Drukkoljunk!

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.18. 13:43:48

@Gabbesz: köszi szépen az infót, át is írom a posztot. De ne legyél már ennyire ideges. 3 kérdőjel. Vegyél mély levegőket és nyugi van! :-)

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.11.18. 23:22:46

@nikita: Ha sorozes, robaljatok ki a snapsz galeriat.

cattaneo 2012.11.19. 22:12:39

@wrumdaman: Szerintem nincs igazad, aki ide utazik, az igenis tudakozódjon a helyi viszonyokról, ha nem akar hülye helyzeteket magának, főleg akkor nem, ha ingyen lakik másnál és az az a valaki még a saját idejéből egy-két estét azzal tölt, hogy az ingyenélő vendégét asszisztálja. Számos alkalommal dolgoztam együtt olaszokkal és franciákkal (mind szinte kivétel nélkül diplomás, vagy ha nem, akkor is sikeres üzletember), nem kevés esetben tapasztaltam hasonló megnyilvánulásokat részükről, úgy gondolták, hogy itt akárkivel lehet "ismerkedni", ezért pofára estek, amikor fel lettek világosítva, hogy ez nem így van. Azt tisztán és világosan az értésükre adtam, hogyha csajozni akarnak, akkor boldoguljanak egyedül, én nem kísérgetem őket, és ha dugni akarnak, akkor meg menjenek célirányosan olyan helyekre, ahol ezt anyagi ellenszolgáltatásért cserébe meg lehet tenni és akkor nem kell felesleges körökkel fecsérelni a drága idejüket. Azért mert mások vagyunk, mint a brazilok, ez még nem minket minősít. Diplomával vagy anélkül. Ez kulturális kérdés, és úgy tűnik ez a srác nem updatelte a brazil verzióját, ami nagy hiányosság, ha már úgy döntött, hogy itt teng-leng Európában a jogi diplomájával.

666E 2012.11.20. 07:29:54

Valahogy az esik le a posztok után (az olvasottak száma már kétjegyű), hogy az átlagos surfer csóró és lumpen. Ez alól kivételt képeznek a házaspárok. De a többi kb mind az. Szerintem a szüleik nyakán élnek a semmiből, majd sok-sok veszekedés után világgá mennek de a nagy lumpen-életmódban már túlzottan elszoktak attól, hogy megerőltessék magukat ezért semmire sem veszik a fáradtságot de evidensnek veszik hogy kiszolgálják őket.
A kínai lányos postban írtad, hogy majd érdekes lesz amikor a leendő élettársadhoz hozzászólsz és ő más nyelven válaszol - ebből és abból, hogy mindig host-olsz, arra következtetek, hogy ennek az egésznek az a célja, hogy párt találj magadnak. Ez végülis ok. De ahogy nézem 90%-ban ezek semmirekellők.
...Amúgy bocs.

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.11.21. 00:41:40

@666E: szia, hát a 34 eddigi vendégemből max 10 százalék volt semmirekellő :-)

jaja, azért hostolok párokat és nőket is, mert mindegyikükben a leendő páromat látom :-) csak ezért és kizárólag csak ezért vagyok tagja a couchsurfingnek! Lebuktam :-)

2012.12.08. 08:22:22

Eszembe jutott ez a poszt most valamiért, és ránéztem a csávó blogjára. Ő is írt rólad. :)
Csak gondoltam, elmondom.

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.12.08. 09:53:44

@Th's child: gondolom nem szépeket, miután elolvasta a posztomat :-)

2012.12.08. 15:15:21

@nikita:
Nem, nem szépeket.:)
Honnan tudod, hogy olvasta a posztod? Kíváncsi vagyok, hogy muzsikál a google translate magyarról portugálra.

Egyébként sztem érdemes elolvasni neked is, megemlíti nagyjából azokat, amiket te, aztán a negatív visszajelzés is mindig érdekes.
(Megj: egyikőtöket sem ismerlek, de ebben az afférban ő tűnik a seggfejnek, nem te.)

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.12.08. 15:24:16

@Th's child: mondta, h el fogja olvasni. De különösebben nem érdekel. Sztem nem érdemes belenéznem, mert nyilván haragudott rám, elvégre megkértem rá (javasoltam), h menjen el. Továbbá eléggé rossz volt a hangulat az ölelgetésből kiszabadulós sztori után. Szóval nem hiszem h korrekt és józan véleményen lenne. A negatív vélemény érdekel, de a megsértődött vélemény nem érdekel. Ha nem megsértődős, akkor szólj, és belenézek majd.

2012.12.08. 15:43:13

@nikita:
Aha, értelek.

Nem tudom megítélni, hogy meg volt-e sértődve, mert nem beszélek portugálul, a google translate-en meg a finomságok nem jönnek át, de a 3 dolog, ami megütötte a szememet:
- magyarországon alig találni valakit, aki beszél angolul (az általad írtak alapján ez lol)
- ő hagyott ott téged a második napon, mert unalmas vagy (ez meg valszeg nem igaz)
- és a 3. dolog az egyetlen, amit talán komolyan lehet venni: zavarta a sok kérdésed brazíliáról, úgy érezte, mintha meg lenne interjúvolva

Na ennyi. Én sem gondolom, hogy álmatlanul kellene forgolódnod a blogja miatt, csak gondoltam, hátha érdekesnek találod. Én annak találtam.:)

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2012.12.08. 16:03:58

@Th's child: ohh, egyem a szivét :-) Egyébként meg is volt interjúvolva, mert nem tudtunk másról beszélgetni.... csakhogyám ezt kb tizszer elmondta, h imád Braziliáról mesélni. Na mondom, akkor legalább lesz valami témánk. Ha nincs a brazil beszámoló, akkor ültünk volna csendben egész este. Egyébként végig ő dumált, szóval ha unatkozott, akkor a saját történeteit unta :-)

Második nap ment el, akkor nem tudom hogy hostoltam két éjszakát, na mindegy :-)

azt hiszem ma este is tudok nyugodtan aludni :-)

sorstars_IRE 2017.11.08. 00:32:04

Kar hogy nem jott be neked a csavo! Valoszinu eleted legnagyobb szex elmenyerol maradtal le. En kifejezetten a Brazil pasikra utazok soha ilyen szenvedelyes pasi fajtaval nem talakoztam meg. Ha csak szexelni akar akkor is kiralynokent banik veled.
süti beállítások módosítása