2013.03.10. 13:39

Szavazz rám! Big Blog Exchange versenyen indulok!

Vettem egy nagy lélegzetet és elindultam életem első blog versenyén, amit nagyon szeretnék megnyerni. Bízom benne, hogy a szavazók többsége érti majd a magyar nyelvet és rám voksol. :-) Te mindenesetre megtehetnéd...! 

A nemzetközi verseny lényege, hogy a 16 győztes a négy különböző kontinensről lakóhelyet és blogot cserél egy másik győztessel júniusban 10 napra. Összesen ennyit lehet eltölteni a másik országában és tanulni az ottani emberekről, kultúráról, ételekről és környezetről. Minderről pedig természetesen írni kell a blogbejegyzéseket. Tulajdonképpen ez egy homeexchange verseny, csak nem ők találták ki. 

Szavazni lehet a blogokra, az első 25-ből választ ki a zsűri 14-et, a maradék 2 pedig a top 100-ból vagy a többiből lesz kiválasztva, hogy esélyt kapjanak azok is, akik az utolsó pillanatban csatlakoztak a versenyhez és nem volt idejük elég szavazatot gyűjteni. 

Ha esetleg bekerülök a 16-ba lehet, hogy egy pakisztáni srác blogját kapom meg, és utazhatok az országába a férfi divatról írni. :-) Komolyra fordítva a szót, ha így lesz, akkor a szervezők megpróbálnak a blogomhoz hasonló témát keresni nekem párnak. Ami nem lenne nehéz, mivel az indulók többsége utazásos blog. 

Ha szereted a blogomat és van több email címed és egy szabad perced, akkor többször is lehet szavazni... rám :-) Nem fogják promóciókra felhasználni az email címedet és teleszemetelni a postafiókodat, ez csak egy egyszerű mód arra, hogy kövessék a szavazás menetét. Ne aggódj emiatt! 

Annyi a meló vele, hogy klikk a vote gombra a nevem mellett, majd be kell írni az email címedet, és utana az email fiókodba röppen egy email, amiben a visszaigazoló linkre kell kattintani. Köszönöm mindenkinek! 

Ha a barátaitokkal és a családtagjaitokkal is megosztanátok a linket, hogy szavazzanak rám, elképzelhetetlenül hálás lennék!

Itt lehet szavaznihttp://www.bigblogexchange.org/blog/266002

Screen shot 2013-03-10 at 13.37.23.png

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr205126049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása