2013.10.12. 14:44

Fucking awesome

german-flag.jpegHatvanötödik vendégem, Trevor Reznik (30) Németországból egy kis német városból érkezett, aminek elfelejtettem a nevét, de hetente többször hazautazik Hannoverbe a szüleihez. Egy elektronikai cégnél dolgozik project managerkénk. Egy éve csatlakozott a CS-hez, kb. 3 vendéglátótól van referenciája, vendégeket még nem fogadott. Azt mesélte, hogy 8-10 alkalommal szörfölt, ezek szerint csak a vendéglátói többségéről nem hagy referenciát. Második este rábeszéltem, hogy fogadjon vendégeket is, később mondta, hogy ő is megnyitotta a kanapéját és várja a vendégeket. Siker!

Stoppal érkezett hozzám Bécsből, egy hete utazik. Kimostuk a ruháit. Első este maradtunk itthon. Hozott magával zenedobozt, amit rögtön bekapcsolt, nem láttam még ilyet. Második nap elmentünk a Nemzeti Múzeum Robert Capa kiállítását megnézni, bár engem jobban érdekelt, mint őt. Januárig tart nyitva, 2600 Ft a belépő. Utána elhívtam bikram jogára. A recepción azt mondta a lányoknak, hogy már próbálta, de szegény rettentően szenvedett az óra alatt és nagyon úgy tűnt, hogy soha nem csinálta még. Sokszor elmondta, hogy a sport nagyon fontos neki, és naponta 2-3 alkalommal csinál valamit. Reggelente a teraszon tornázott egy kicsit. Egyébként tornázik és súlyt emelget, nagyjából ennyi. Viszont riasztóan sovány szegény, ilyet ritkán láttam életemben. Azt mondta, hogy bármit megehet, nem látszik meg rajta. Mondjuk igyekszik csak salátákon élni, kb. 185 cm magasságához olyan 60-65 kg testsúlyt saccoltam. Egyébként arcra helyes fiú, ha hízna olyan 20 kg-ot, akkor egész jól nézne ki. Alkoholt sem iszik, mert szerinte az alkohol rossz és devienciához vezet. Ezen nem kezdtem el vitatkozni, csak mosolyogtam kicsit. 

photo (32).JPG

Jóga után elmentünk a Mannatural Étterembe ebédelni, ahol meghívott thank you gift gyanánt. Nagyon izlett neki természetesen a saláta. Eredetileg úgy volt, hogy moziba megyünk este, de még a múzeum előtt megkérdeztem, hogy milyen gyakran jár moziba, és kiderült, hogy gyakorlatilag soha. Arra jutottam, hogy a Robert Capa után nem kéne még amerikai film megnézésével büntetni a Művész moziban (Andy Newton világa), ezért javasoltam, hogy menjen el inkább CS meetingre, én meg elmegyek moziba. Mondtam, hogy keressen egy internet kávézót, ahol meg tudja nézni a címet, és a mai buli lehetőségeket.  

Gyakran mondta, hogy awesome. Nagyjából mindenre az volt a rekaciója, hogy awesome. És minden harmadik mondatában benne volt, hogy fucking. 

Emellett rettentő figyelmes, a zsebéből kihalászott csokimaradékokat nekem akarta adni, valamint első este műanyagzacskóból egész este diót rágcsált, ebből is akart adni. Időnként magasra feldobta és alá állt, majd a szájával elkapta. Nem jöttem rá, hogy engem akar lenyűgözni ezzel az egyébként rettentő idegesítő mutatvánnyal, vagy csak önmagát szórakoztatta. Másnap szedett vadszőlőt valahol a környéken, amit szintén meg akart velem osztani. Szóval nagyon jószívű. Egyikből sem kértem. Jó fiú, csak nem hangolódtunk egymásra. Sokszor éreztem, hogy türelmetlenebb vagyok vele a kelleténél. Elnézést is kértem utána levélben emiatt. 

Valamikor 01.00 körül hazajött a CS bulibóból, másnap én mentem egy megbeszélésre, ő meg a következő hosztjához.  

Ha tetszett a poszt kövess minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr605551217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsa29 2013.10.14. 19:01:07

Szia!

Trevor Reznik A gépész című film főhőse, egy csont és bőr férfi.
Nem annyira lényeges, de mégis megakadt a szemem ezen :)

Egyébként szerintem nagyon jó film, ajánlom, ha nem láttad:

www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=68179

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2013.10.14. 22:39:44

@Zsuzsa29: mit gondolsz miért ezt a nevet adtam neki? :-)

Zsuzsa29 2013.10.15. 15:00:01

Jaj akkor félreértettem, azt hittem ő mutatkozott be így, mintha az igazi neve lenne! :)
süti beállítások módosítása