2013.07.13. 17:55

Sahara Dreaming

Moustafa Cheaiteli átszelte a Szahara sivatagot, miközben csak a helyi közlekedést és CouchSurfing-et használta. Az utazása alatt felfedezte hogyan élnek a helyiek az elszigetelt területeken, a világ legkegyetlenebb környezetében, valamint ezidő alatt megtapasztalta a helyi politikai változékonyságát is. Végig filmezte és fényképezte az útját Sahara Dreaming projekt néven.

fb-logo.png

Moustafa Nyugat-Afrikában született. Útközben megismerkedett az argentin web designer Gonzaloval, aki a honlapot készítette. Almeriaban találkoztak egy couchsurfing eseményen, ahol Moustafa meghívta, hogy csatlakozzon hozzá. Gonzalo sajnos nem tudott vele tartani, de a munkájával hozzájárult a projekthez. Selim Cherif a Szaud Arábiai filmes részben útitársa volt Moustafanak. Tunéziában találkoztak, a közös útjukról dokumentum film született, amit hamarosan publikálnak. 

2013. februártól áprilisig utaztak, 13 ezer kilométert tettek meg és 6 országban jártak. Ezen a térképen nyomon követhető. Facebook oldaluk itt. 

route.png

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr865403317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

randomway · http://www.barothi.com 2013.07.14. 20:45:17

A repülő is helyi közlekedésnek minősül?
süti beállítások módosítása