2015.09.24. 16:27

A legszebb magyar couchsurfer lányok 2015-ben

Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok 2015-ben. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év válogatását is. Természetesen minden lánytól kértem és kaptam engedélyt a közlésre a nem mindenhol technikailag tökéletes minőségű fényképre. Íme sorrend nélkül kilenc fős lista. :-). Az idei leghelyesebb magyar CS pasik listája hamarosan... addig is a tavalyi válogatást  itt megnézhetitek. 


Zsófia (18) Budapest, Törökbálinton a Bálint Márton középiskolában tanul vendéglátást. Egy éve CS tag, egyszer hosztolt egy berlini srácot. Az édesapja pálinkával itatta, az édesanyja gulyáslevesssel etette a vendégüket. Valamint egy ausztrál hátizsákos CS turistát kalauzolt Budapesten. Zsófi októberben Amszterdamban tervezi kipróbálni a szörfölést ist.

Liza (21) Budapest, 3 éve tagja a CS-nek 8 referenciával. Az ELTE-n tanul és idén diplomázik francia romanisztika és ügyvitel szakon.  Nyáron Franciországban dolgozott.

 

Édua (18) Dunakeszi, az ELTE-n elsőeves hallgató koreai szakon. Júliusban regisztralt a CS-re, eddig egy német és egy koreai lányt hosztolt, de mar 5-6 masik külföldivel is összefutott Budapesten egy kis kávézásra/beszélgetésre.

 

Ági (21) Budapest, mérnöknek tanul. 2 éve CS tag. 

Emőke (32) Budapest, 3 éve CS tag, főleg vendégeket hosztolt. PR-osként dolgozik. 

Claudia (31) Budapest, 2 éve CS tag, referenciái szerint egyszer vendégeskedett Luxemburgban. Operatőr szakon végzett a Filmművészeti Egyetemen 4 éve, azóta is a szakmájában dolgozik.

Korinna (19) Budapest, a BGF-en tanul kereskedelmi marketinget. Idén lett CS tag, egyszer hosztolt és egyszer szörfölt. 


Fanni (22) Szeged, 2 éve CS tag és kétszer hosztolt vendéget. Kereskedelem és marketing szakon tanul a Budapest Metropolitan Főiskolán. 

Katalin (28) Budapest, 2 éve CS tag, főleg vendégekelt hosztolt, mint utazott. Végzős PHD hallgató térképész szakon az ELTE-n. 


A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr758670602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása