2014.02.18. 13:26

A magyar lányok pont úgy néznek ki, mint az amerikaiak

A második nap az amerikai vendégemmel a Kino kávézóban kezdtünk. Átsétáltunk a Margit hídon, és tartottam Ryan-nek egy kis látképbemutatót. Két latte macchiatot rendeltünk, kissé túl sok mogyoró szirupot tettek a kávéba, Ryan nem itta meg. Onnan átgyalogoltunk a vegan étterembe a Garibaldi utcába. A Jászain elmentünk egy Lush bolt mellett, Ryan azt hitte, hogy ez egy helyi oklahomai termék, meglepődött, hogy Pesten is van boltjuk. Mondtam neki, hogy a Lush olyan, mint a McDonalds, csak éppen egy angol cég. A 10 000 Ft-oson pedig azt hitte, hogy Jézus van. Meséltem neki egy picit Szent Istvánról.

A Mannaturalban vegyes tálat rendelt magának, de nem izlett neki minden a tányérról. A Szabadság téren Mangalica Fesztivál volt, körülnéztünk a standok között, de már teli gyomorral, így ő sem kóstolt meg semmit. A Deák térről felmentünk a várba. Séta közben Ryan-nek mosdóba kellett mennie, és hirtelen csak elegáns éttermeket találtunk, ahova kínosnak éreztünk bekéredzkedni. A Hilton azonban jó választásnak tűnt. Határozottan bevágtattunk, mintha ott laknánk, és felmentünk a második emeletre, ahol persze nem volt mosdó. Visszalifteztünk a földszintre, és végre találtunk egyet. 

ryan.jpg

A Hiltonból a Mátyás tempolomba mentünk, eredetileg az volt a cél, hogy csak az épületet nézzük meg belülről, de pont kezdődött a mise, így benn ragadtunk. Az áldozás alatt jöttünk el. A mise nagyon jó volt, fiatalok gitárral énekeltek számomra új és szép dalokat. A pap prédikálása arról szólt, hogy egy 52 éves nő rákos lett, de könnyed eleganciával fogadta a sorsát, mert úgy volt vele, hogy Isten biztosan csak próbára akarja tenni. Tehát nem lett depressziós, elkeseredett, hanem azt figyelte, mit akar Jézus neki ezzel megmutatni. Erről írt egy levelet 82 évesen, azaz túlélte. Ha ez velem történne meg, nem jutna eszembe, hogy Jézus csak kóstolgat, hanem a kurvaéletbe. 

A mise után megnéztünk mindent a várban, amit érdemes, és Ryan-t tanítottam kicsit komponálni a fényképezőgépével. Majd visszamentünk a városba. Séta közben megkérdezte, hogy mi a couchsurfing etikett, ha mondjuk becsajozna, akkor maradhat e nálam. Mondtam neki, hogy én nem bánom, ha marad, de szerintem egyszerűbb, ha az itt töltött idejében átköltözik a lányhoz, akkor többet lehet vele. Ráadásul ilyen esetben az ember inkább az új "szerelmével" akar lenni, mint a CS hosztjával. Mondta, hogy oké, őt csak az érdekli, hogy mit illik ilyenkor, és kalkulálja a lehetőségeit. Elmeséltem neki, hogy jártam így egyszer: négy napig hosztoltam egy argentín srácot, és a pasi az első este belezúgott egy amerikai lányba, akit a bárban ismertünk meg. Onnantól kezdve csak vele volt, hozzám kizárólag aludni járt. Akkor azt éreztem, hogy egyszerűbb lett volna, ha átköltözik a csajszi hoszteljébe.

Mondtam neki, hogy érdemes lenne egyedül is lógnia a városban, mert ha végig velem lesz, úgy erősen nehezíti a ismerkedési esélyeit. Kérdeztem, hogy hogyan tetszenek neki a magyar lányok? Szerinte semmi különös, olyanok, mint bárhol máshol a világban. A fiatal lányok mindenhol jól néznek ki. Azt megjegyezte, hogy Törökországban nagyon felismerhető volt a török vonás a lányokban, hogy ki török és ki nem, itt meg nem lát semmi egyedit. Mindenféle lány van. Úgy néznek ki a magyar lányok, mint az amerikaiak. 

Először elmentünk a Szimpla kertbe töki pompost enni, Ryan vett nekem egy pohár cidert, magának egy sört. A Szimplában arról beszélgettünk, hogy a CS hosztolásom első évében néha csalódást okozott, hogy vendégül látok valakit, aki közel kerül hozzám, felvesszük egymást Facebookon, de mégis megszünik a kommunikáció. Azaz el sem kezdődik. A couchsurfing élmény hiába remek, akkor is minibarátságoknak lehet tekinteni, csak a hosztolás idejére tart. Ryan rákérdezett, hogy tényleg zavart-e ez engem, mondtam, hogy az elején nagyon, én azóta senkinek nem ajánlom, hogy legyünk Facebook friendsek, mert ugyan minek, úgyse fogjuk "követni" egymást. Viszont ha a másik friend requestet küld, akkor persze elfogadom, de mindig azt gondolom magamban, hogy ugyan minek.. Ugyanakkor tartok egy kis távolságot is. Hiába érzem azt, hogy a barátom is lehetne a másik, ezek nem igazi barátságok, azaz nincsen "all in" a részemről. 

Átmentünk a Gozsduba. Ryan-nek itt a sör se izlett, azt mondta olcsó amerikai sör íze van. Megkóstoltattam vele a szilva pálinkát, az se volt jó. Eddig nem tudtam neki olyat mutatni, ami izlett volna neki. Futva értük el a 01.46-os éjszakai buszt. 

Hétfőn nekem dolgoznom kellett, Ryan bement egyedül várost nézni, megbeszéltük, hogy 19.00-kor találkozunk otthon. Ryan a Batyinál pénzt váltott egy hivatalos change helyen, ahol jó rászedték: 173 Ft-ot kapott a dollárjáért, amikor aznap minden más pénzváltó helyen 220-222 forintot fizettek egy dollárért. Nem nézte meg a kirakott táblát, csak mikor később ellenőrizte a kapott papírt, akkor vette észre, hogy átvágták. 

Ryan onnan az Édeni Vegán étterembe ment, ahol én még nem jártam. Mesélte, hogy 1 700 Ft-ért egy hatalmas finom vegán tálat kapott. Ez volt az első kulinális élménye, amiért lelkesedett. Délután elment a free walking tour-ra, amit szintén nagyon szeretett. Utána a Jászai Mari tér mellett a Víg étterembe evett, ahol minden rossz ízű volt és drága. Este már nem mentünk sehova, éjjel 02.00-ig beszélgettünk.

Negyedik napra az volt a terv, hogy kora délután elmegyünk a Rudas Fürdőbe, majd onnan a Bikram Joga órára, de 11.00-kor, mikor bekopogtam hozzá, hogy felébresszem, betegen feküdt még az ágyban. Megfázott. Otthonhagytam, amíg én elmentem egy megbeszélésre. Valamikor 17.00-kor mentem haza, még akkor is aludt, nem ment el sehova. Főztem neki teát, és adtam neki Coldrexet is. Josh elment bevásárolni később a Sparba, és főzött zöldséges rizst. Finom volt.

rizs.jpg

Éjjel 01.00-ig beszélgettünk. Pl. arról, hogy az amerikai ölelés eléggé fake, mivel csak egymáshoz hajolnak, eltartott testtel, nincs közben puszi természetesen, és meglapogatják egymás hátát. Mondta, hogy ez a bro hug, de teljes összeért testtel tényleg ritkán ölelik meg egymást. Mondtam neki, hogy mi magyarok ritkán ölelkezünk, elsősorban inkább csak a szeretteinkkel, de az mindig igazi ölelés puszival együtt. Reggel 08.50-kor ment el tőlem a repülőtérre. Gyorsan csináltam róla néhány felvételt a teraszomon. Aztán megöleltük egymást, igaziból, és elbúcsúztunk. 

Kövess a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr605817389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezso1 2014.02.19. 02:54:23

Hát mint mondjak, szép ember...
Ez a bokorarcú emberszabású, 60 kiló kapukulccsal, plusz a kinyúlt traktoros pulóverében nem a jó csajok álma.
Ráadásul semmi sem jó neki.
Az a világ elmúlt, mikor valaki kiejtette a száján, hogy ő amerikai és mindenki hanyatt esett.

ezso1 2014.02.19. 02:55:12

Hát mint mondjak, szép ember...
Ez a bokorarcú emberszabású, 60 kiló kapukulccsal, plusz a kinyúlt traktoros pulóverében nem a jó csajok álma.
Ráadásul semmi sem jó neki.
Az a világ elmúlt, mikor valaki kiejtette a száján, hogy ő amerikai és mindenki hanyatt esett.

ezso1 2014.02.19. 02:55:49

Sorry, ez 2x ment el

lobster thermidor 2014.02.19. 03:30:08

Ez is csak egy vélemény, amiből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, és nem is kell túl komolyan venni.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.02.19. 04:06:36

Azért az, hogy az amerikai lányok meg a magyarok ugyanolyanok, az egy kicsit durva.
Bár egy ideje már nem jártam Magyarországon, de ha igaz, hogy amerikai bojlertestűvé silányodtak a magyar lányok, akkor inkább nem is megyek többet.

@ezso1: hohoho, most van csak az a világ igazán, amikor a magyar lányok (is) örömmel fekszenek mindenkinek, aki egy kicsivel is gazdagabb országból megy Magyarországra
minden kornak megvoltak a maga külföldi pasijai
60-as, 70-es években az olaszozás nem olasz körutat jelentett, hanem az olasz csávók jártak Magyarországra nőzni
aztán a 80-as években a Güntherek, osztrák, német pasik
majd jöttek az angolszászok... írek, britek, amerikaiak
most nem tudom a magyar lányok közt mi a menő, de ezzel a külsővel és egy amerikai útlevéllel ez a pasi annyit kúr Budapesten, amennyit akar (ingyen is)

amerikai útlevéllel még mindig minden második csaj befűzhető fél óra alatt, a többinek kell még egy kis jópofizás és már fekszenek is
keletebbre meg még könnyebb :)

Ez a pasi amúgy vegán? Mert hogy csak ilyen kajákat evett. Vagy a blogger miatt evett csak ilyesmit?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2014.02.19. 06:31:25

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Hát pedig... az USA is egy olvasztótégely, bizonyos szempontból a Kárpát-medence is az: pont keresztmetszetében a mindenféle száz-kelta-normann-ázsiai-kaukázusi népeknek, legalábbis területileg. Ettől annyira nem különbözik a géntérkép.

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2014.02.19. 07:02:29

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: nem vegán, a Víg bisztórban sztéket evett. Én vagyok vegetáriánus.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2014.02.19. 07:09:41

"A Mannaturalban vegyes tálat rendelt magának, de nem izlett neki minden a tányérról."

Az ilyet valogatos kulfoldi hulyet eheztetni kellene egy hetig jo kis magyar minimalberen, egy honap utan megenne mindent.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.02.19. 08:04:37

A kulcs: fehér emberek. Mert biztosan nem a néger amerikaiakra gondolt.

Rwindx 2014.02.19. 08:05:06

Szvsz a faszinak valami kisebbrendűségi komplexusa lehet még otthonról, gondolta majd itt levetkőzi a "csóró keleten", de nem sikerült neki.

funfun 2014.02.19. 08:27:30

Eljött Amerikából, evett itt-ott, bulizott egyet, és már ment is el. Hát gazdag program, nem mondom. Megéri ennyit utazni egy rakás pénzért.
Azért a couch surfing-nek én csak a hátrányát látom a posztból is. Ismeretlen emberrel lógni, annak semmi nem jó, alkalmazkodni hozzá, aztán még egy jó kis szex sem fér bele a dologba. Nagy csalódás lehet.

"Leona" 2014.02.19. 08:27:54

Ez egy baromi unalmas poszt volt, az index ezt minek tette ki?!

_B_ 2014.02.19. 08:52:56

Tanulság: Ha másnaposan csak vegánkaját eszel, le fogsz betegedni:) Mé nem hívtad meg egy gyógyfröccsre és egy jó pacalra ami leköti a gyomrát :D

Jimbo75 2014.02.19. 08:56:22

"Kérdeztem, hogy hogyan tetszenek neki a magyar lányok? Szerinte semmi különös, olyanok, mint bárhol máshol a világban."

Végre, egy őszinte válasz! Hányingerem volt már a magyar lányok a legszebbek dumától, ami mellesleg mondjuk nem is igaz:))

♔batyu♔ 2014.02.19. 09:43:19

@Jimbo75: Ezt így én sem osztom, mert sok országban vannak szép lányok, de amikor utazom mondjuk a földalattin és beáramlik egy fiatal lányokból álló turistacsoport, onnan tudom, hogy nem magyarok, hogy mindegyik hihetetlenül csúnya. Tápszeren neveltek, felfújtak.

A középeurópaiak, beleértve az oroszokat a legszebbek, mert itt rendesen és kellő távolságokról keverednek a gének. Gondolom, ez lehet az USA-ban is.

Holly Goly 2014.02.19. 09:47:34

de ki a tököm az a Josh, aki a 10. bekezdésben nekiáll főzni?
amúgy az -e kötőszócska elé a magyarok tesznek kötőjelet, és egyetértünk @Leona, érdekes dolgokról lehetne mesélni egy CS hosztnak, de ez a blog mindig csalódást okoz, hogy szimplán, unalmasan és rendkívül sótlanul felsorolja, mi történt.

luis5 2014.02.19. 09:50:51

1. Ryan egy bunkó (jerk)
2.Töltöttem 1 évet az USA-ban, van alapon a v éleményalkotásra.
Ha kimész az utcára ott 100 nőből találsz 2 elfogadhatót. Nálunk 10-ből 3-4. Kb ezek a valós arányok

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2014.02.19. 09:51:11

A magyar lányok ezerszer szebbek, jobbak, mint az amerikaiak (ha az amerikai alatt az USA-ban élőket értjük ezúttal)! Találkoztam már olyan amerikaival, aki tanulni jött ide fél évre és az első napokban nem tudott betelni a látvánnyal, csak azt hajtogatta, hogy nem tud hová nézni, mindenhol gyönyörű, vékony (ez itthon a normál testalkatú) és tökéletes alakú nőket lát, szemben az otthoni hordókkal. Pedig a barátnője is szép volt, európai szemmel is.

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: @ezso1-nek igaza van! Az 1990-es években (annak is az elején) volt az az időszak, amikor minden külföldinek kánaán volt Magyarország. Mára már rájöttek a nők, hogy a külföldi egyszer haza fog menni, meg ő is ugyanolyan ember, mint bárki más.

Jimbo75 2014.02.19. 10:02:30

@♔batyu♔: Érdekes. Én ritkán utazom metróval, de múlt héten kellett mennem valahova, Ferenciek terénél felszállt 4-5 szőke csaj, beszédjük alapján északiak lehettek, de mindegyik olyan szép volt, hogy a fél metrókocsi őket bámulta. Nyilván nem lehet általánosítani, mert mondjuk Norvégiában is vannak nem túl szép lányok, de ugyanígy itt is, ezért röhögök mindig a kényszeres "magyar lányok a legszebbek dumán". Aztán arrébb megy a külföldi egy országgal és máris elsüti a szlovák lányok a legszebbek dumát...

Bellagio 2014.02.19. 10:04:25

@bestpixel: 2014.02.19. 09:51:11

"A magyar lányok ezerszer szebbek, jobbak, mint az amerikaiak"

Ez egy evtizeddel korabban meg igaz volt, de not anymore. Kozben felnott 2 chipset zabalo es edes uditoket ivo generacio, nagyreszt ugyanazokat a szeles csipoket, kalacsarcokat es yogapants-bol kibuggyano ha'jakat latni, mint az USA-ban.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2014.02.19. 10:31:01

@Bellagio: Éppen azon csodálkozott az említett amerikai, hogy itt sokkal több a vékony (és szép) lány. Sokkal! Tényleg le volt döbbenve és nagyon tetszett neki, amit lát.
Persze, elhízott csipszzabálók mindenhol vannak, köszönhetően a ma divatos életfelfogásnak, de errefelé szerencsére kevesebben.
Nem egyszer láttam itthon a boltokban ebédidőben nyilván ebédre 2 zacskó csipszet és 2 l kólát vásárló vásárolni angol(szász)okat.

Mikó? 2014.02.19. 11:09:24

Miert jo valakinek, hogy kolt egy halom penzt utazasra a vilaga masik felebe, hogy aztan pont a szallason sporolva egy idegen "kanapejan" huzza meg magat, akivel aztan meg lehet nem is szimpatikusak egymasnak?
Ha a penztarca nem enged meg legalabb valami budget szallast, ahova vissza tud vonulni az ember ha akar, akkor terveznek valami olcsobb utat inkabb.

polly graph 2014.02.19. 12:26:25

Ryan lehetne a 'first world problems' új arca. Azt egyébként nem hitte, hogy ő van a tízezresen?

Az egész utazás egy mega culture shock. Semmi nem ízlett neki, sem a kávé, sem a kaják, sem a sör, nem tudott becsajozni (pedig szerintem csak ezért jött), átverték a pénzváltóban, még jól meg is fázott a végére. Talán az egész utazás fénypontja a Hilton WC-je lehetett! :)

2014.02.19. 12:59:57

A csávó igazi faszfej lehetett, én fél óra után elküldtem volna a frászba. Egyébként minek vetted a mangalica fesztiválra, ha ekkora vegán?

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2014.02.19. 13:06:00

@shitgun: csak elmentünk mellette, nem konkrétan odamentunk. Én vagyok vegetáriánus, ő eszik húst.

2014.02.19. 13:13:06

@funfun: Pedig vannak előnyei is. Elmész és távozáskor viszed az ékszereket ,a hűtő tartalmát, meg némi készpénzt. Mire a házigazda észreveszi, már tökön-babon túl vagy :) [iróniának szántam, melyben a véleményeddel egyetértek]

Darázs Csaba 2014.02.19. 13:16:53

"A fiatal lányok mindenhol jól néznek ki". Nem tudnék jobban egyetérteni.

Newhamban, ahol rengeteg egyetemi épület van, nagyon sok szép angliai születésű angol lány van, bár valóban nem mind WASP fehér bőrű. Utrechtben voltam anno (20 éve kb.) a közgazdasági tanszéken, a holland lányok között is rengeteg helyes arcú, csinos lány volt (max az volt fura, hogy 175 cm-es magassághoz még lazán vettek magassarkú lábbeblit, úgy nézett ki egy-kettő, mint egy-két mesebeli óriás.

Boulder, Colorado szintén egyetemi városrészében konkrétan lehidaltam egy-egy hölgyemény alakjától, (gondolom nem mindig őszinte) mosolyától. Ott a sport, a mozgás a napi rutin része (nem jógára vagy sakkra gondolok elsősorban), ami azért a nőkön is rengeteget segit...

A nagy különbség azonban a 40 év+ körüli lakosság kinézetében van - sajnos a magyarok kárára. Ennyi elhanyagolt, igénytelenül megjelenő nőt (és férfit!) csak Romániában és Bulgáriában láttam eddigi útjaim során.

Orszag 2014.02.19. 13:18:49

@Holly Goly: Mégcsakhogyaz! De amikor először tévedtem ide, azt hittem, hogy a Modorost olvasom.

gabborka 2014.02.19. 13:21:48

Vega kaják, Szimpla, Gozsdu, bikram jóga, azta, megy a hipszterkedés ezerrel, látom :) Biciklizés, A38, biopiac, design terminál hogyhogy nem volt?
Tényleg ez lenne Budapest lényege egy külföldinek? Elég szomorú...

Shopping 2014.02.19. 13:22:50

@"Leona": mer nem volt más. a több is pont ilyen unalmas, ha nem rosszabb.. :(
De ne félj, mindjárt felraknak egy két 18+ szexről szóló blogot is, hogy meglegyen a kattintás szám.

randomuser1 2014.02.19. 13:42:57

ment volna prágába, ott a sör és a lányok is jobbak a nebraszkai átlagnál.

2014.02.19. 13:43:47

Tulajdonképpen ez a cikk tökéletesen erősíti azta a "sztereotípiát?", hogy az átlagos amerikai fiatal nagyképű, felsőbbrendűnek érzi magát, és BUTA.

randomuser1 2014.02.19. 13:50:29

@Kimi1: nem csak érzi, az is :)

Ernoke 2014.02.19. 14:59:05

@Orszag: tényleg tiszta modoros, a fogalmazásmódja olyan, mintha egy többedik baszogatásra megírt általános iskolai házi feladat lenne. hihetetlen, hogy egy felnőtt ember ilyen igénytelenül írjon meg egy elvileg _tapasztalatok_ leírásáról szóló blogot.

Ernoke 2014.02.19. 15:32:04

@polly graph: felmerült bennem az a kérdés, hogy mi a francnak utazik az ilyen ember, ha minden olyan, mint Amerikában, ami meg nem olyan, az szar.:D

@Jimbo75: viszont a "magyar férfiak a legszebbek" duma szerintem igaz. nem vagyok nagy utazó, de mikor párszor jártam Nyugat-Európában, jelentős különbséget láttam a magyarok javára. itthon sokkal több izmos, határozott léptű és tekintetű, jó mozgású (tehát férfias) férfit látni az utcán, mint Németországban, Luxemburgban vagy Írországban.

Nem Penny hajója 2014.02.19. 16:21:20

"kissé túl sok mogyoró szirupot tettek a kávéba, Ryan nem itta meg"

"vegyes tálat rendelt magának, de nem izlett neki minden a tányérról"

"Mangalica Fesztivál volt, körülnéztünk a standok között, de már teli gyomorral, így ő sem kóstolt meg semmit"

"Átmentünk a Gozsduba. Ryan-nek itt a sör se izlett"

"Megkóstoltattam vele a szilva pálinkát, az se volt jó"

"a Víg étteremben evett, ahol minden rossz ízű volt és drága"

Szerintem drága kommentelők adjunk hálát az égnek, hogy nem kell egy ilyen alakkal napi kapcsolatban lennünk. A poszt írója pedig egy modern Teréz anya, hogy ezt ilyen jól viselte.

Rebelde 2014.02.19. 16:35:52

hát rájen nem egy nagy szám, a poszt alapján pedig olyan lelkesnek tűnik, mint áder jános bámikor

Rebelde 2014.02.19. 16:37:32

@Ernoke:

határozott léptű annyit jelent, hogy nem részeg? éppen nem? :))

polly graph 2014.02.19. 17:06:06

@Ernoke: Miért utazik? Ahogy már mondtam, be akart csajozni (pasizni?) - szerintem. Csak összekeverte a couch-ot a loveseat-el.

Talán azt hitte, a Robinson Crusoe look-ra buknak a hungry Hungarian csajok. Ki tudja?

Sebaj, majdcsak megmenti valaki ezt a Ryan közlegényt is. Akkor majd révbe ér mindent nagyon szépnek fog találni és mindennel nagyon meg lesz elégedve. Én szorítok neki! :)

Amúgy én is éltem náluk, ezt a mentalitást hívták ők maguk is 'ignorant'-nak. Ugyanez zajos változatban az 'ugly American'. Utóbbi még a Wiki-n is szócikk, annyira közismert:
en.wikipedia.org/wiki/Ugly_American_%28pejorative%29

Jimbo75 2014.02.19. 17:50:30

@Ernoke: Az lehet, bevallom ezt nem szoktam nézni:))

Void Bunkoid 2014.02.19. 18:08:23

@bestpixel: neeemnem, sajnos a feltétlen külföldif*sz-fetisizmus még mindig igen jól tartja magát, és gyakorlatilag BÁRMELYIK korosztályban - talán a tizenéveseknél-korahuszasoknál nem, de afölött minden magyar nő ha megfog egy nyugati vagy nem "rosszfiúországból való" keleti (értsd gazdagabb arab országok vagy Izrael) faszit, és mindenáron el akarja intézni, hogy az feleségül vegye, akár még itthon, sőt, minél előbb teherbe is esik tőle. Ugyanis PONT ezzel vannak tisztában, amit írtál. Hogy a külföldi menedzserúr a szolgálati ideje leteltével megy szépen haza, és viszi az asszonyt-családot is magával, oszt így rövidre van zárva az A) külföldi állampolgárság projekt, a B) házasodásprojekt, C) babaprojekt, D) mivel általában nyugaton meg gazdagkeleten az ilyen vezetői cuccoknál bezony egykeresős háztartások vannak - a soha-többé-nem-kell-dolgozni projekt is.

Void Bunkoid 2014.02.19. 21:21:08

@gabborka: ne csodálkozz ezen. A legtöbb turisták által látogatott környéken levő hely ilyen "hipszterkedős", és nem csak Budapesten, az összes többi városban is (sőt, gyakorlatilag az egész világon), ahol előfordulnak turisták.
A turisták nem a lakótelepeket látogatják, ahol a "normális emberek" ücsörögnek, kommersz szeszesitalt isznak és közben szidnak gyakorlatilag a világon mindenkit, és nem hipszterzene megy, hanem valami mulatós a zenegépből vagy a sport1 a tévéből :)

Ugyanennek a megfelelője megvan az usában is, ott is ha meglátogatsz egy idegenforgalmi központot, akkor a belvárosban levő csillivilli kocsmákat fogod meglátogatni meg a húterszt, és nem a városszéli trailer park valamelyik kiskocsmáját, ahol a helyi white trash valami ordenáré lőrével koccint két US patriotic náculás között :)

valogatos 2014.02.19. 22:16:03

A sracot fikazoktol kerdeznem: mi van, ha neki tenyleg nem jott be, amit itt kapott? Nem izlett, atvertek stb. Nem kell azert fikazni, mert nem dicsert agyon mindent.
A magyar nokrol(fiatal lanyokrol)meg annyt lehet elmondani, hogy nagyon kihivoan oltozkodnek. Ezt a kanos himek hajlamosak osszekeverni a szepseggel. 35 eves kortol meg valoban szembetuno a fent emlitett eligenytelenedes.

Il Legale 2014.02.19. 22:50:37

@Void Bunkoid: Ahogy látom, a niggerek is elég népszerűek, pedig azoknak sem a hazájuk nem gazdag, sem ők maguk, és egyébként hasonló okok miatt jönnek ide (házasság és gyerek révén állampolgárság, soha ne kelljen dolgozni), mint amiért a magyar nők legalja próbál magának gazdag külföldit fogni.

Globetrotter2014 2014.02.19. 22:50:41

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: minden országban működik ez az elv. Semmi személyes, egyszerűen a külföldi pasi egzotikuma + egyes országok megítélése is. Ráadásul a magyar lányok szerintem a magyar fiúkkal sem bonyolítják agyon az udvarlási feladatokat. Egyébként ahogy mi is csak néztünk egy egy olasz legény sikerén Budapesten, az olasz barátaim ugyanúgy irígykedtek az amerikai fiatalokra (akiknek nem kellett a "kötelező köröket") lefutni az olasz lányoknál. Cserébe persze ők meg tuti csajozók mifelénk, vagy pl a németeknél, skandinávoknál.

A kajáról meg annyit, hogy ami nekünk természetes másnak nem. Még a mémeteknek is fura a túró rudi, ahogy mi is idegenkedünk pl a kagylótól...

a nemzet fogatlan provokátora 2014.02.19. 22:55:02

@ZF2: Állítólag a dél-kelet-Ázsiában meg a szakállas, nagydarab fehér fickókért vannak oda a nők. Egyszerűen azért mert ez ott ritka.

Globetrotter2014 2014.02.19. 23:01:55

@a nemzet fogatlan provokátora: lehet de a fentieket én személyesen láttam, tapasztaltam.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.02.20. 04:25:18

@Darázs Csaba: ez igaz, a fizetos felsoktatasnak az a nagy elonye, hogy eleve a tehetosebbek jelennek meg ott
USA-ban pl. aki ki tudja csengetni a tandijat, a csaladja tehetosebb, az ad is magara altalaban
Naluk az apolt fogazat, sport, egeszseges etelek a trendi

Alacsonyabb tarsadalmi statuszban azert ott is erosen hianyos a fogazat (USA fogaszati arakat a csoro nem tudja megfizetni, igenye sincs ra), elhizas, igenytelenseg jellemzo

Magyarorszagon meg az ingyenes felsooktatasba a plebs is bekerul, ezert akar orvosi, jogasz szakokon is lehet latni igenytelen embereket, apolatlanokat, keszekusza fogakat, rossz taplalkozas jeleit

@a nemzet fogatlan provokátora: Azsiaban elek, itt nem a kover es szakallas amerkai a meno, hanem a penze meg az allampolgarsag, zold kartya, ami vele jarhat
Az azsiai nepek nagyon praktikusak, a hazassag uzlet, egy amerikai, gazdag europai orszagbol valo ferfi legnagyobb erteke az utlevele es allamplogarsaga, esetleges vagyona (egy amerikai minimalber, havi 1600 dollar is lehet vonzo mondjuk Kambodzsaban, Myanmarban, a Fulop-szigeteken vagy Kina szegenyebb videkein).

A nok mindenutt ilyenek, csak valahol ez szemelyes dontesbol, kapzsisagbol fakad (Nyugaton), mashol meg tradicio, csaladi nyomas es kapzsisag es a neveles hatasa (keleten).

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.02.20. 04:42:18

@csentecsa: mondjuk a nemet csajok szerintem is nagyon konnyen fekszenek akarkinek, aki kulfoldi es nem torok, indiai, bangladeshi vagy hasonlo aljanep (a nemetek szemeben)

Az atlag magyar pasi persze keves, jol kinezo, sarmos magyar fasziknak viszont jo eselyeik vannak ott
Mondjuk kurni leginkabb, mert a nemet no rettentoen anyagias, sose jarna csoro faszival
De kurni nagyon konnyen lehet oket, tapasztalat, de persze ebbol kapcsolat nem lesz sose
Szabadabban kezelik a szexualitast, mint a magyar nok, konnyen jon, konnyen megy.
A skandinavok mondjuk meg konnyebb predak szexre. Bar a svedeknel inkabb en ereztem magam predanak, azok a csajok tenyleg ugy kezdementeznek, mint mashol a ferfiak.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.02.20. 04:59:12

@Void Bunkoid: bizony a magyar csajoknal elegge ment par eve az arabozas

Magyarorszagon tanulo gazdag arab meg irani orvostanhallgatokat akart fogni minden egyetemista es foiskolas lany

Egy videki nagyvarosban van orvosi egyetem es menekulttabor is
A menekult arabok (csoro, muveletlen, valami putri orszagbol) elmentek bulizni az egyetemista csajok meg tapadtak rajuk. Nem tudtak, hogy ezek nem kuvaiti meg egyeb gazdag arabok, perzsak, hanem valami senkihaziak. Voltak vicces sztorik ilyen felreertesekbol. Persze a menekultek se tiltakoztak. Volt olyan lany akit en vilagositottam fel, hogy Algeria, Marokko, Afganisztan nem a jolet fellegvarai es aki kurogatja, az nem orvosira jar, hanem a menekulttaborban csovezik
Szoval ez az amerikai srac meg jo eselyekkel indulnak, plane Ukrajnaban...

Globetrotter2014 2014.02.20. 08:06:02

Kezd a trollszint a blog.hu hoz képest is magas szintet ölteni. :)

Ernoke 2014.02.20. 12:15:18

@Rebelde: azt jelenti, h úgy mozog, mint egy férfi, nem úgy, mint egy nyugdíjas lúdtalpas vombat. az utóbbi elpuhult fajtából láttam rengeteget külföldön, szerencsére nálunk még nem vették át teljesen az uralmat.

@polly graph: tehát a "magyar lányok kurvák" vélekedés vezérelte. akkor az lehetett a baj, hogy mégsem voltak eléggé kurvák, ez a nemzet erkölcsi állapotáért aggódók számára megnyugtató.:D

Void Bunkoid 2014.02.23. 08:29:36

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:

"Egy videki nagyvarosban van orvosi egyetem es menekulttabor is..."

Igen, a menekültek a Bárkába szoktak járni. No de az a debreceni egyetemistalány, aki a bárkába jár kocsmázni (oda alsóbbéves középiskolások szoktak általában, jajjóisten, most majd megy az ellenőrzés meg a bünti), az meg is érdemli, hogy menekültarab kúrogassa, ne orvostanhallgató :)

Yumurdzsak 2014.02.24. 16:02:08

@Ernoke: @funfun: hat valami sztorit muszaj volt kitalálni. pont az az egyik bajom ezzel a bloggal,h a szerző nem az alapján fogad utazókat,h ki a szimpatikus, hanem hogy miből lehet sztorit írni, és miből lesz kattintás
egy jó címmel meg már indul is a kommentzuhatag

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2014.07.02. 17:03:59

@Yumurdzsak: az alapján fogadok vendéget, hogy milyen requestet ír, és milyen az adatlapja. Ha nem szimpatikus valaki, akkor az általában szar requestet ír. Nem fogadok olyanokat akiknek:
- nincs kitöltve az adatlapjuk
- nincs refijük
- copy paste requestet írnak, miközben hetekre előre kérik a szállást, azaz lett volna idejük rendes levelet írni. ha pár nap múlva jönnének, akkor érthető a copy/paste request is.
- 25 alatti korúak. De ha 25 alatti és remek személyes levelet ír, akkor jöhet/jöhetnek.
- sztorit mindenből lehet írni, még az unalmas vendégből is. Max a poszt lesz érdektelen, mint ahogy jónéhány posztom sajnos az is. Viszont a blog egyik koncepciója, h MINDEN vendégről írok posztot, akkor is ha semmi se történt. Akkor leírom a semmit.
süti beállítások módosítása