2013.03.05. 21:57

Hogyan szedjünk fel bombanőket? Íratkozz be egy Pickup Artist tanfolyamra és megtanulhatod!

Mivel a legutóbbi vendégeim megszámlálhatatlan alkalommal mondták el, hogy mennyire jó barátok és mennyire nagyon jól értik egymást, rákérdeztem a tegnap esti vacsoránk közben, hogy miért nem alkotnak egy párt, ha ennyire tökéletes a kapcsolatuk? Erre higgadtan válaszoltak, hogy nem vonzódnak a férfi testhez, így ez a lehetőség kilőve. Rákérdeztem, hogy hogyan ismerkedtek meg, erre kissé zavarba jöttek, és lehajtott fejjel motyogtak valami olyasmit, hogy "az interneten". Nem hagytam ennyiben a kérdést, és megkérdeztem, hogy milyen tipusú oldalon. Ekkor elmesélték, hogy Daan szervez az otthonában egy Pickup Artist csoportot, ami arról szól, hogy a találkozásuk alatt tréningeket tartanak hogyan szedjenek fel nőket. Ez Daan életében az egyik legcsodálatosabb dolog. Közben kiderült, hogy amíg nem voltam otthon, jártak a szobámban és megtalálták nálam Neil Strauss A játszma című könyvét. Nagyon meglepőnek találták, hogy egy nő egy ilyen könyvet olvasson. Elmondtam nekik, hogy kb. a harmadánál abbahagytam, mert akkora idiótaságnak tartottam az egészet. Nos ez a könyv a pickup artistok bibliája. 

A Pickup Artist csoportok lényege, hogy viselkedéstechnikát és helyzetgyakorlatokat modelleznek, amivel gyakorlolhatnak elcsábítási trükköket. Egy trénervezető segítségével növelik az önbizalmukat, bátorítják és tanácsokkal látják el egymást, közös vadászatra indulnak. Ezek a csoportok olyan fiúknak valók, akik a maguk természetes ösztönös viselkedésük erejéből nem képesek ismerkedni, eddig gyakran kudarcot vallottak, lepattantak a kiszemelt nőkről. Számukra talán nagyon hasznos tud lenni.  Rajnak, a The Big Bang Theory sorozat egyik tagjának például nem ártana egy ilyen tanfolyam. 

pickupartist_big.jpg

Mivel a húszas éveimben kissé ribanc voltam, és az elképzelhető legkülönfélébb módszerű csajozási technikákkal volt alkalmam találkozni, ezért az első reakcióm a tréningre egy szarkasztikus mosoly volt. Azt gondolom, hogy a legtöbb nő életében van olyan korszak - ez legtöbbször a húszas évei első fele - amikor különösebb kockáztatás nélkül bele megy bármibe. Jöhetnek az egyéjszakás kalandok, teljesen felesleges a trükközés. A férfinak elég csak magát adnia, elég ha kinyílvánítja a nő felé a csodálatát, rendelkezik némi intelligenciával, már arathatja is le a gyümölcsöt, azaz az est végére haza is viheti a kiszemelt nőt.

Én azokat a férfiakat nem szerettem, akik azokra a lányokra is ráhajtanak skalp vadászat céljából, akik komoly kapcsolatot keresnek. Ezek a férfiak ilyenkor a szex reményében hazudoznak mindent: nyári közös nyaralásokról, biciklizésekről, programokról beszélnek meg az első randevúk alatt, hogy elcsábítsák a lányok lelkét. Miután túl vannak az első közösen töltött éjszakán, a lány azt hiszi, hogy ez a kapcsolatuk kezdete és nem is sejti, hogy a szex a kapcsolatuk végét jelentette. Sosem értettem, hogy erre mi szükség van. Rengeteg bombázó értelmes nő szaladgál az utcákon, akiket hazudozás nélkül is ágyba lehet vinni egy-két éjszaka erejéig, vagy akár kötöttségek nélküli szexuális viszonyt fenntartani velük. Hogy miért hiszékenyek a nők? Nem azért, mert buta libák, hanem mert tapasztalatlan fiatalok és nem állnak feltétlenül úgy a férfiakhoz, hogy minden pasi hazug disznó. Miután elég tapasztalatot szereznek, addigra viszont már olyan idősek lesznek, hogy nem feltétlenül ők lesznek a szórakozóhelyeken a férfiak elsődleges célpontjai. Egy 30 feletti nő nyilvánvalóan még (lehet) nagyon vonzó, csak 2 mondat után átlát a szitán, az olcsó próbálkozások kudarcos kisérletezéssel végződnek. 

Másik szempont, hogy miért is hazudnak be a portyázó férfiak a kiszemelt nőnek a közös élet reményét? Mert ezzel önmagukat akarják becsapni és a maguk morális érzékenységét akarják megnyugtatni. Ha őszintén tisztázzák a lánnyal, hogy ez csak egy one night stand lesz, semmi több, és a hölgy ebbe belemegy, akkor egyből nem lesz már olyan szép a leányzó fekvése. Úgy érzik, hogy egy kurvával van dolguk. A férfiak el akarják hinni, akár csak 4-6 óra erejéig, hogy akár kapcsolat is lehet a mámoros reggelig tartó románcból. 

A Pickup Artistoknak itt van a magyarországi oldala. A főoldalon nagy betűvel hirdetik a külföldieknek, hogy jöjjenek Magyarországra, végezzenek el egy tréninget náluk és garantálják, hogy megtalálhatják és megfektethetik álmaik szuperbombázó szupermodell nőjét, mert ők igenis ezt megérdemlik. Itt lehet különféle termékeket online is rendelni. Két napos intenzív gyakorlati tréning ára 48 800 Ft, 3 napos ára 87 000 Ft. Az ár tartalmazza az elméleti oktatást, tananyagot és a gyakorlati nappali és éjszakai terepoktatásokat.

Íme az oldalukról egy szemléltető videó, hogy egy perces technikával hogyan szerezhető meg egy csinos lány telefonszáma egy utcai leszólítás során: 

A nálunk nyaraló, telelő külföldieknek egyébként sincs nehéz dolguk. Szórakozóhelyeken nagyon könnyen, tanfolyam elvégzése nélkül is felszedhetnek csajokat. Még a kapcsolatot igéretét sem kell behazudni. Ha nagyobb eséllyel akarnak indítani, maximum elég belebegtetni, hogy természetesen nemsokára meghívják a lányt magukhoz Angliába, Franciaországba, Amerikába stb., azaz oda ahonnan jöttek. A magyar lányoknak már az is kaland lesz, hogy egy külföldivel töltöttek el egy éjszakát, gyakorolhattak picit angolul. Az oldalukon ezt említik is:

All hot Hungarian girls love foreign people (especially people from Austria/Germany/Switzerland/USA/UK) and they can practice their language skills while flirting.

A tartósan szingli és/vagy az egy éjszakás kalandokat hajszoló férfiak (köztük a vendégeim is) közben kimondva is keresik az igazit, a leendő gyermekeik anyját, akivel együtt megöregedhetnek.  Egy olyan nőt keresnek, aki mondjuk egy 10-es skálán 20 pontot ér el. Azt viszont sokszor nem hajlandóak tudomásul venni több évi egyedüllét után sem, hogy ők maguk csak egy 6.5 pontos férfiak...

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr975118633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

studkell 2013.03.05. 23:22:55

Neil Strauss "A játszma" című könyve csak félig idiótaság (mármint a benne lévő technikák, bár való igaz, hogy ostoba nőknél működnek, pl. ESP, beszélgetés horoszkópról, mert a nőket ez érdekli stb.), magának a csajozásnak a lemodellezése nem. Működik, csak normálisan kell hozzáállni, és megszabadulni az olyan verbális és nonverbális viselkedési formáktól, amelyek gyenge férfira utalnak. Meg persze emberként is fel kell nőni a párkapcsolathoz. A PickUP Artist "tudománya" rég túllépett már "A játszmán", ne ebből vond le a tanulságot, mert csak nevethetnéked támad.

Daniel Hall 2013.03.05. 23:24:18

Hát igen, ez egy igazán ismerős vita. Épp a mult héten, egy lány baratnőm, aki 28 éves, elment bulizni. Elmesélte nekem mi történt azon az éjszakán. Összejött egy házas pasival, aki 42 éves volt, és bizony meg volt neki egy 24 éves lány. A kedves haverom tök részeg volt, azt bevállalta, de látszott az arcán azt, hogy mit gondolt....'micsoda disznó az a pasi....házas.....42 éves stb. stb...' Én majdnem feltettem azt a kérdést, hogy 'és te?...valami kis ártatlan angyal vagy?'. Nem tettem fel, mert szeretem ezt a lányt, és nam akartam zavarba hozni őt. De tényleg, vajon miért tette meg? Az én véleményem szerint nem azért mert részeg volt. Sőt, én azon a véleményen vagyok, hogy akkor kijön az igazság, vagy legalább az embernek az árnyékának van esélye egy kicsit 'kiprobálni' magát.

Vagyis, az én érzésem szerint tényleg ezek az olcsó trükköknek nincs helyuk egy érett. civilizált társadalomban. De addig ameddig bejönnek, mindig van jövőjuk. És nem egyet értek azzal, hogy ez a tapasztalathiány miatt van. Rengeteg sók tapasztalt, érett nő van, aki egyfolytába megvesznek. Egy szó mint száz, az őszintességgel kell hogy ezkezdjük, mindkét oldalán, az egészségesebb párkapcsolatkulturának az érdekében.

Lajos ghr 2013.03.06. 00:13:02

egy perces technika:)))) krvagáz:)))

JoeHorseDick · http://kifordultvilag.blog.hu 2013.03.06. 00:29:25

"Kevin – Executive Instructor
He lost his virginity when he was 20 after being introduced to the game on Mex’s forum."

gratulálok faszikám, 20 éves koromra én több éves boldog párkapcsolatban voltam életem egyik tényleg nagy szerelmével (s azóta még hány volt :) )

ezek tényleg komolyan gondolják ezt? mind a két videó über gáz:

csaj: "- te hülye vagy, vagy bolond?"
faszi: "próbálok átlátni a fejeden, hogy milyen ember lehetsz"

...anyád!!!

KenSentMe 2013.03.06. 01:48:30

Ez egy tok jo poszt. Kommentelnek valami jot, hogy jelezzem, de momentan csak ez jut eszembe:

"Egeszen addig jo moka az embereket eldobhato, cserelheto, felhasznalhato, polcon tarthato arukent kezelni es hasznalni, amig ra nem jovunk, hogy mi magunk is csak aruk vagyunk es raadasul nem is a legfelso polcon."

Megerte ribancnak lenni, ha ezaltal kozelebb jutottal a mindenseg titkainak megismeresehez:).

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2013.03.06. 02:20:24

@VRbagoly: a ribanc nem egyenlő a kurvával. Azaz én nem kértem és kaptam pénzt és egyéb juttatást, szimplán csak örömszerzés és adás, valamint egy jó szórakozással eltöltött este volt a cél egy érdekes fickóval, akit épp akkor vagy nem régen ismertem meg. Egyszerre eggyel. Szép volt, régen volt :-)

Überspannung 2013.03.06. 07:33:36

Érdekes a téma. Úgy vélem, hogy az emberek 99%-a nem teljesen tudatos, szinte mindenkit be lehet programozni a megfelelő mondatokkal, mint egy számítógépet. Ez a valóság. Egy szélsőséges példa, hogy ha valakivel bunkó vagy, akkor ő is bunkó lesz veled, tehát ezzel már manipuláltad is az illetőt. Ennek a finomabb változatai a kommunikációs módszerek.

"A férfinak elég csak magát adnia,..."
Ez nem is mindig olyan egyszerű, mint ahogy hangzik, de meg lehet tanulni, és a nők mégis ez alapján választanak. Már ez is manipuláció. Aztán amikor az ember a tanult viselkedése miatt egy idő után megváltozik és szimpatikusabb személyiséggé válik, az is manipuláció-e, vagy akkor már önmagát adja? Erről szól a téma.
Arról nem is beszélve, hogy a kiszemelt nőt még 8-an kiszemelik, ami nyilvánvalóan rontja az esélyeket. Persze annak az egyszem nőnek mindenképp jó estéje lesz, szóval ez a te tapasztalatod, nikita :)

@JoeHorseDick: neked meg gratulálok, te nyilván már akkor basztál, amikor más még csak pisilni tanult :)

amado 2013.03.06. 07:56:18

Épp nemrég olvastam a magyar oldal tuti tanácsait diszkóban történő ismerkedéshez. Kettőre emlékszem, a többi is hasonlatos nagyágyú volt.
-Odamégy a csajhoz, és tüzet kérsz tőle.
-Odamégy a csajhoz, és boldog szülinapot kívánsz (érted, lehet, hogy mostanság volt/lesz).
Bele sem merek gondolni, kikből állhat az ilyen tanfolyamok célközönsége...

hot-spot (törölt) 2013.03.06. 09:11:20

Szerintem akinek tanfolyamra kell ehhez járnia,az eleve maximálisan alkalmatlan mindenféle párkapcsolatra és jobb lesz,ha a kispárnáját dugja tovább.

Szelid sunmalac 2013.03.06. 09:15:57

Egy kicsit is ertelmesebb no nem vesz be semmi "csajozos dumat". Mert nincs olyan. Latszik, ha betanult, latszik ha celja van, mint ahogy latszik, ha valaki magat adja.

aquamarineblue 2013.03.29. 23:36:42

Mivel ismerlek már jó sok éve (van már 20?) így biztosan állíthatom, nem vagy ribanc. Na nem azé' mert velem nem kezdtél ki. :) Szerintem simán élted a kicsit laza életed. Ha már úgyis sorozat-függők vagyunk és említetted a BBT-t, ott a Californication-ben Faith.

Egyébként szép önéletrajz lesz egyszer ez a blog. Csak legyen elég surfer hozzá. :)

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2013.03.29. 23:47:56

@aquamarineblue: csak 17 éve! A profilképedből jöttem rá ki vagy :-) és köszönöm amit írtál!

aquamarineblue 2013.03.31. 17:01:10

@nikita:
Valóban, kicsit fáradtan írtam a 20 évet.
Azért lett ez a kép, hogy aki ismer megismerjen.

Nem is kedves akartam lenni csak helyretenni a dolgokat mert még hülyeséget gondolnak rólad. Na jó, Faith-es hasonlítás akár egy udvarlással is felér. ;) Viszont van alapja.

Így lehet befolyásolni az embereket? Már a surferek szerint.
Ilyen surferek azé kicsit gáz benyomást keltenek. Elgondolkodok a magasabb kerítésen, sokan át tudják ugrani.

becsajozok.hu · http://becsajozok.hu 2015.01.04. 19:32:28

Több magyarországi pua oldal is létezik.

[ ] 2015.01.07. 00:54:12

Jó lett a cikk, egyébként is jó kis blog, örülök, hogy idetévedtem. :)

"A férfinak elég csak magát adnia, elég ha kinyílvánítja a nő felé a csodálatát, rendelkezik némi intelligenciával, már arathatja is le a gyümölcsöt, azaz az est végére haza is viheti a kiszemelt nőt."

Ez viszont inkább csak a fullos huszonévesekre lehet jellemző, akik alapból jól néznek ki. Ezzel kapcsolatban állapították meg, hogy a nők is "első ránézésre" eldöntik, lefeküdnének-e a férfival. Ezen a férfi ronthat is, javíthat is a viselkedésével. Utóbbit valójában nehezebben, mert ha ránézésre kilátásban van a kapcsolat vagy a szex, a nő öntudatlanul hajlamos a külsejéhez magyarázni a viselkedést.

Pl. jóképű, fiatal szakadt pasi - életművész.
Csúnya, idősebb szakadt pasi- hajléktalan csóró.

Jóképű, csinos fiatal férfi beszól- kis csipkelődés.
Idősebb, mackós férfi beszól- bunkóság.

Akiknek nincs nyert ügyük már ránézésre, azoknak egyéb trükkökhöz kell folyamodniuk. Amit a PUA-ban sem írnak le, máshol viszont igen: a psziché alkalmazkodik a körülményekhez. Ha a férfi képes fenntartani huzamosabb ideig is a nő figyelmét, anélkül, hogy a nő addig más férfiakra figyelne, a női psziché "hozzászokik" az előnytelen külsőhöz (nem lesz viszonyítania) és az esetleg idősebb korhoz.

Persze a fordítottja is ha, nincs olyan jó külső, amire sokáig bámulva rá ne lehetne unni.

"Ha őszintén tisztázzák a lánnyal, hogy ez csak egy one night stand lesz, semmi több, és a hölgy ebbe belemegy, akkor egyből nem lesz már olyan szép a leányzó fekvése. Úgy érzik, hogy egy kurvával van dolguk. A férfiak el akarják hinni, akár csak 4-6 óra erejéig, hogy akár kapcsolat is lehet a mámoros reggelig tartó románcból."

Nem feltétlen (csak) ezért. Egy férfit semmi sem dühít jobban, mint hogy ő nem kellene komolyabbra a nőnek. Akkor is, ha neki sem kellene a nő. Ez érdekes különbség, a nőket szerintem általában nem zavarja, ha a férfi sem akar komolyat tőlük, illetve csak akkor, ha ők akartak volna.

Olvastam, hogy Amerikában fiatal szeretőket kérdeztek meg és mind tagadta még a lehetőségét, hogy belé nem szerelmes a gazdag férfi felesége, akivel kavar. Nyilván lehetett így, de a válaszokból később az is kiderült, hogy a nő szerelemének hiánya éppen ezeket, a gyakran kizárólag szexre játszó férfiakat érintené legérzékenyebben.

[ ] 2015.01.07. 01:02:46

Utólag látom, hogy a tablet helyesírás ellenőrzője néhány szót kicserélt vagy kihagyott (új, még nem állítottam át), így a komment kicsit értelmetlennek tűnhet.

- nem lesz viszonyítási ALAPJA

- Persze a fordítottja is IGAZ, nincs olyan jó külső, amire sokáig bámulva rá ne lehetne unni.

- mind tagadta a lehetőségét IS

nikita · http://couchsurfing.blog.hu 2015.01.07. 10:51:04

@: Olvastam, hogy Amerikában fiatal szeretőket kérdeztek meg és mind tagadta még a lehetőségét, hogy belé nem szerelmes a gazdag férfi felesége, akivel kavar.

tehát a pontosítás kedvéért: a fiatal szeretők férfiak, és férjezett nőkkel dugnak, akik szerelmesek beléjük?

2015.01.07. 11:47:32

@nikita: Nem tudni, szerelmesek voltak-e beléjük. A lényeg, hogy a férfiakat érzékenyen érintette volna, ha mégsem. Bár nem biztos, hogy azért, mert ők annyira szerelmesek voltak a nőbe.

Inkább olyasmi lehet ez, mint amikor a nők azoknak is tetszeni szeretnének, akiktől nem akarnak semmit.

Piszka2 2015.02.19. 14:20:16

"Egy olyan nőt keresnek, aki mondjuk egy 10-es skálán 20 pontot ér el. Azt viszont sokszor nem hajlandóak tudomásul venni több évi egyedüllét után sem, hogy ők maguk csak egy 6.5 pontos férfiak..."

Jaa, mert ez fordítva nagyon nem így van ugye?
Hogy még a 6os nő is 10es pasiról álmodik, és amikor a 5-6os nőhöz odamegy a6-7es pasi, az neki nem jó ... mert biztos megérdemelné a jobbat, ő tutira.

Vicces, hogy még a társadalom is ezt neveli, legyen szó a twilightról, a szürke 50 árnyalatáról, vagy a hamupipőkéről, mind egy sémára épül: Van a gagyi nő, aki SEMMIT nem tett le az asztalra, még csak különösen jól se néz ki, ÁTLAGOS, és mégis MEGÉRDEMLI a topp pasit, aki vagy herceg, vagy milliárdos, vagy vámpír. Mert nekik meg ez persze jár!

Piszka2 2015.02.19. 15:00:52

@Piszka2:

Pl ez a nő a videóban is, mit válogat? Tényleg van ő olyan jó nő, hogy megteheti? Egyszerűen az van, hogy a faszik 80-90%-a kutya. Mert az. Mert kutyussá válik, mert van a nőnél "valami", ami NAGYON kéne neki. Amit nagyon akar.A nők meg ráéreztek erre a hatalomra, sőt, meg is szokták.
www.youtube.com/watch?v=CFBfu96H6CE

Topp komment:
"miért kell “kisestélyit” venni, ráadásul telepre (?), ez nem a szex és nyújork, lehet hogy most még épp tökéletes a melled esése, de pár év és megereszkedik, nőnek a combok,nagy lesz a valag, mert futni ugye nem szeretsz, a bor meg nem formálja az alakot

marad ez a kellemetlen és túlzott önbizalom ( amit azért irigylek)
egy seggbőlszájba meg utána egy double penetration 2 gettofab pornsztár nigától jó irányba formálna

akkor nem gondolnád hogy félnek a punyódtól

te nagyon krézi a normálist sértésnek veszem lány
milyen bolond dolgokat szoktál művelni? cipő nélkül mész haza becsiccsentve? útközben ellopsz egy muskátlit
vagy van valami blogod ahova leírod a nem normális gondolataid a Cinnamon Dolce Latte-ről

de amúgy nyugodj meg

igen

MEGDUGNA

mindenki!!

jó vagy igen, menő, menőbb

nálam tuti

nem kéne piedesztálra emeli a puncit srácok

ezért van az hogy a sok közepes rátarti hercegnő szupersztárnak képzelni magát

(igen rosszképű vagyok, kedves, odaadó de ronda lányokkal szoktam dugni )"

Akkor még had meséljek egy haverom esetéről:
A történet úgy nézett ki, hogy volt a nő, nevezzük D nek. 26 éves. A srác, legyen B, 4 évvel fiatalabb.
A nagyon csaj jól nézett ki, jobban mint a srác.
A srác viszont mégis összejött a csajjal, a hülye PUA egy egyedibb verziójának hála. Nem ilyen mainstreammal amit mindenki megtalál. Az, hogy hogyan csinálta most nem fontos, elsőre persze a nő megpróbálta behúzni barátnak, ilyen kis talpnyaló kiskutyának, ahogy SZOKTÁK próbálni, csak hát az nem ment neki.
Összejöttek mint dugópajtik.
Aztán volt a csajnak több hódolója is, akik a hülye PUA-t nem ismerve mindegyik bekerült a barátok sorába. természetesen itt is a fenti, a komment elején leírt dolog érvényesült. Mindegyik ktyus srác dugni akart vagy kapcsolatot, csak hát a nő azt mondta, hogy nem, legyünk csak barátok, ők meg nyilván belementek mert nem akarták elveszíteni a REMÉNYT, hogy de hátha mégis. (Tipik kutyásodási folyamat) B-t is megpróbálta ilyenné alakítani, csak B amikor rámozdult és a csaj azt mondta, h NEm, legyünk csak barátok, akkor nem azt mondta rá mint a többi, hog y"hát jó" és reménykedett, h hátha mégis, hanem B azt mondta rá, hogy ... NEM, akkor hagyjuk is egymást. Csaj meg nézett, hogy hát ez nem így szokott menni. B meg megmondta kerek perec, hogy figyelj, baromi jól nézel ki, én nem tudok csak a barátod lenni, nem akarok kapcsolatot, de nem bírom ki, hogy semmi ne legyen, az számomra mazohizmus lenne, nagyon bírlak is, mint barát, de magamat nem akarom szo.atni, úgyhogy ha csak ennyi akkor inkább hagyjuk egymást. Kb ilyesmit.
A lényeg, hogy megbeszélték, hogy jó akkor barátság extrákkal.
Szóval ott volt D, a "jó csaj" sok kiskutyus hódolóval, és ott volt B a 4 évvel fiatalabb srác.

Egyik este ketten mentek bulizni. 9kor találkoztak, de D előtte találkozott egy másik sráccal, az egyik kiskutyus hódolóval. Aki egy gazdag mérnök srác volt, és korábban már persze mondta D nek, hogy ő járni akar vele, amit D visszautasított, hogy legyenek csak barátok, és a mérnök srác erre a szokásosat mondta amit a kiskutyik ilyenkor: "hát jó" gondolom nagy csalódott fátyolos boci szemekkel.
Szóval a mérnök kutyijával találkozott D, aki vett kajákat, piákat neki, utána D mondta, hogy fáradt és megy haza aludni. Elköszöntek, és D ment találkozni B vel. Találkoztak, együtt megették, megitták azokat amiket a mérnök vett és megmaradt (mert ugye a csaj vihette magával haza a mérnök által vett megmaradt piát/kaját) utána elmentek bulizni, út közben egy nyitott lépcsőházba benéztek, mert annyira feelingesen romos volt, és hát miért is ne ha ennyire feelinges dugtak is egyet. Eközben a mérnök gondolom otthon a gép előtt könnyíthetett magán D képeire nagy boldogan, hogy de jó ma is találkoztak.
D és B dugás után mentek tovább bulizni. Közbe észrevették, hogy D személyie, és 30 ezer forint (a lakbér egy része) eltűnt, nyilván kiesett dugásnál. Visszamentek, nem találták meg.
Valószínű nem akkor sett ki, hanem D vol olyan együgyü, hogy nyitott táskával rohangált, a tetején a pénztárcával és kilopta valaki. A lényeg, hogy másnap temérdek kutyus írta, hogy hogyan segíthet természetesen, szinte mintha jutalom volna ugrani és segíteni (hmm, fordítva ilyen miért nincs?) A lényeg, hogy a mérnök is megtudta (természetesencsak annyit, hogy ellopták, a részleteket, hogy pasival volt stb azt nem) és egyből ugrott ő is segíteni. Csaj feketén melózott, nem keresett jól am. 30ezer tűnt el, a mérnök "kölcsön" adott 80ezret (nyilvánez ilyen "úgyse kell visszaadnod ha nem akarod" kölcsön) és egy ajándék 40ezres fejhallgatót, ha már úgy is találkoztak. Azóta se dugtak a mérnökkel. taps

Piszka2 2015.02.19. 15:12:47

@Piszka2: Úgyhogy vonja le mindenki a tanulságot.
Az a legijesztőbb, hogy D nem is érzi, hogy ő gonosz lenne, hogy amit tesz az rossz, hogy MAGA ELŐTT is képes letagadni a tényt, hogy ezek a srácok miért is olyan kedvesek vele. Pedig nehéz elhinni, hogy ha őszintén átgondolná ne kéne bevallania magának, hogy hát igen, ezek a srácok dugni akarnak velem, és TUDOM ELŐRE, hogy sose fogom nekik hagyni, de jól esik, hogy támaszkodhatok rájuk, hogy megoldanak sok mindent helyettem, mert reménykednek, pedig én tudom, hogy hiába. De nem, megracionalizálja magának azt, hogy nem szemétség amit csinál. Hiszen neki így kényelmes. És a nők ilyenek, ha nekik valami jó, de amúgy morálisan helytelen, esetleg másoknak káros, stb akkor is képesek full őszintén elhitetni magukkal, kacifántos logikával, hogy mégis valamiért helyes amit tesznek/csinálnak, és az úgy jó.

Piszka2 2015.02.19. 15:16:02

De persze maradjunk a lényegnél:

"Egy olyan nőt keresnek, aki mondjuk egy 10-es skálán 20 pontot ér el. Azt viszont sokszor nem hajlandóak tudomásul venni több évi egyedüllét után sem, hogy ők maguk csak egy 6.5 pontos férfiak..."

Jaa, mert ez fordítva nagyon nem így van ugye?
Hogy még a 6os nő is 10es pasiról álmodik, és amikor a 5-6os nőhöz odamegy a6-7es pasi, az neki nem jó ... mert biztos megérdemelné a jobbat, ő tutira.
süti beállítások módosítása