Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015.06.17. 16:02

Miért akar valaki szexuális rabszolga lenni? Az ausztrál vendégem beavatott

Száztizenhatodik vendégem, az ausztrál Kathy (21) Brisbane városból érkezett hozzám. 8 hónapja utazik Európában, Londonban viszonylag hosszabb időt töltött, ahol munkavállalói vízumot szerzett 5 évre, mivel a nagyapja brit volt. Kedves requestet írt, cirkuszi akrobataként mutatkozott be, valamint az adatlapján azt írta magáról, hogy "I'm pansexual and polyamorous so if you're not sex-positive we may not get along." Igencsak meglepődtem a szexuális preferencia ilyen mértékű nyilvánosságra hozatalán, ezért rá is kérdeztem még a levelezés alatt, hogy miért publikálta ezt magáról, és miért nem csak a személyes beszélgetések alatt hozza fel. Azt válaszolta, hogy többször elítélték emiatt, és nem akar még egyszer kellemetlen helyzetbe kerülni, jobbnak érzi ezt előre tisztázni. 

Május 18-án érkezett hozzám, két éjszakára mondtam neki igent. Egy csendes vékony kopaszra borotvált kislányt fogadtam a folyosómon. Lepakolta a cuccait és elmentünk sétálni. Beugrottunk a CCC-be, ahol meghívtam egy kávéra, ő viszonzásul meghívott a Cserpesbe egy rongyos kiflire. Este elmentünk a Gozsdu-udvarba ciderezni. Itt már végig mindenhol külön fizettünk. Másnap elmentünk a Vásárcsarnokba, mászkáltunk az áruk között, Kathy éhes lett, de amikor megtudta, hogy 1500 Ft-ba kerül egy tál étel, akkor nem rendelt semmit. Hát pedig ez itthon nekünk sem számít soknak, hogyan húzta ki Londonban? Nem kérdeztem meg tőle, mert nyilván nem sok közöm van hozzá. A két nap alatt Kathy elkészítette a legtöbb selfiet, amit csak lehetett, mondjuk többet, mint amennyi kép összesen készült rólam az elmúlt 38 évben.. Ilyenkor láttam csak mosolyogni.. Este itthon maradtunk, harmadnap pedig elhúztam a spanyol fővárosba. Kathynek adtam kulcsot, és jeleztem, hogy maradhat még egy éjszakát, csak reggel jön a takarítónő, 09.00-kor lépjen le, miután ő megérkezett. 

Kathy otthon trénerként dolgozott, már évek óta nem lép fel cirkuszban. Gyerekeket és felnőtteket is tanít. Engem nagyon meglepett, hogy vannak ötvenes diákjai, akik hobbiból trapézon akarnak lengeni. Legyőzik a belső félelmüket. Ehhez a sporthoz mindenképp szükséges egy jó adag adrenalin-függőség. Szerintem maximum az állvány tetejére lépnék ki, és megfognám a trapézt, de hogy kilengjek vele..? Semmi pénzért! Kathy elmondta, hogy lépésről lépésre tanulnak meg mindent. Egész testük biztosítva van, plusz háló van kifeszítve alájuk. Ezenkivül az elején nem a magasban kezdenek, hanem a talaj felett közvetlenül. Mire odajut a nebuló, hogy csinál egy swinget, már hónapok óta gyakorlatozik. Itthon van lehetőség ilyen sportra? Elképzelem, ha nem lennék beszari, elmondhatnám, hogy futok, spinningelek, kondizok és levegő akrobatikázom. Lol :-)

 

Kathy 18 évesen a fetlife BDSM közösségi oldalon meghirdetett brisbane-i találkozóra elment, ahol megismerkedett egy angol 39 éves férfival. Kapcsolatot kezdtek, és monogámiában éltek közel másfél évig. A kapcsolatuk első évében Kathy ki akarta próbálni a rabszolga-gazda viszonyt (slave-master), ezért felajánlotta a párjának, hogy ezentúl nem csak a hálószobában szolgálná őt, hanem 24 órában a hét minden napján. Otthon rendes nyakörvet kezdett hordani, az utcán pedig egy másik nyakörvet viselt, ami félig ékszer volt. Ez egy jelkép, ami kifelé is mutatja, hogy "collered" lett, azaz valaki tulajdona.

Néhány nappal ezelőtt egy német pár állt előttem a sorban a Sparban. A lányon szintén ékszerrel kombinált nyakörv volt, egyértelműen jelezve BDSM tulajdoni viszonyukat. A lány tartotta a kosarakat, a férfi állt mellette, a lány fizetett, pakolt össze és cipelte a zacskókat. Én mellettük fizettem, és elejtettem 200 Ft-ot, a férfi észrevette, visszafordult, lehajolt az érméért, és a kezembe adta. Nagyon udvarias gesztus volt felém, a barátnője közben megrokkanva kicipelte a cuccokat. Igazi úriember!   

Na de térjünk vissza Kathy-hez. Ha a párjával elmentek egy bárba, akkor Kathy térdenállva szolgálta fel az italt a gazdájának. Ezt úgy kell elképzelni, hogy odament a pulthoz, rendelt a férfinak, majd odavitte elé, letérdelt, és átnyújtotta az ücsörgő gazdájának az italát. Erre azt mondtam, ha a szeretett férfi letérdelne elém, hogy odaadja a cideremet, én mellé térdelnék, átölelném, és felhúznám magamhoz. Kathy erre azt mondta, hogy ezt nem teheti meg a párja, mert ő a master, ő nem térdel le. Kathy így fejezte ki a szerelmét, hogy a nyilvánosság előtt is szolgálta, a párja meg úgy mutatta ki felé az érzéseit, hogy például étteremben a férfi rendelt mindenhol helyette. Hmm, én nem vagyok egy gourmet girl, az én volt brit pasim is rendszeresen rendelt helyettem, de azért mert olyan helyekre vitt enni, amikeknek én nem ismertem az ételeit. Indiai éttermekben konkrétan elvárás is volt tőlem, hogy ő válasszon valamit nekem az étlapról. 

Fél év után Kathy úgy érezte nem akar rabszolga lenni többet, szólt a pasijának, aki erre azt mondta oke, és onnantól kezdve éltek tovább szépen mint a "normális" párok, a BDSM viszony csak a hálószobába szorult. Ennek az volt a fő oka, hogy a barátja egy másik országban kapott munkát, és csak hétvégente találkoztak, és Kathy-nek ez érzelmileg kevés volt. A rabszolga-gazda kapcsolathoz kell egy erős érzelmi elköteleződés és felelősségvállalás egymásért. Enélkül nem működik. 

A kapcsolatuk másfél éve után úgy érezték ki kéne nyitniuk mások felé is, hamarosan még 2 lány (25 és 30 éves) csatlakozott hozzájuk, és már négyesben éltek tovább. Mindenkinek volt egy saját szobája a férfi otthonában, bár Kathy emellett egy másik lakást is bérelt a barátaival együtt. A négyesükben mindenkinek volt kapcsolata mindenkivel, érzelmi és szexuális is. Még másfél évet éltek így négyesben, amikor Kathy úgy döntött otthagyja a csoportot és elutazik Európába. Mind a férfiba, mind a csoport egyik lány tagjába szerelmes volt, és a kapcsolat elkezdett elhidegülni, az utolsó hónapokban már szexmentes is lett. A másik három fél nagyon sajnálta Kathy távozását. Jelenleg csak a férfi és a lányok legidősebb tagja él kettesben együtt, szintén rabszolga-gazda kapcsolatban. Felvetettem Kathy-nek, hogy érdekes lett volna a formációjuk, ha másik férfi is csatlakozik a kommunához, mert valljuk be, az egyetlen férfinak így rettentő jó dolga volt. A válasz az volt, hogy fel se merült, hogy férfit hívjanak be a groupba.  

Kathy 8 hónapja utazik és nincs igazán jól. Ez az út lélekgyógyítás a számára. Megsérült és szeretne rendbe jönni. A három nap, amit együtt töltöttünk nem láttam mosolyogni. Meghalt a lelke egy kicsit, vagy talán nagyon. Mondtam is neki, hogy azt a féle életmódot amit élt, talán nem 18 évesen kell elkezdeni, hanem mondjuk 10 évvel később, nem biztos, hogy egy ilyen fiatal gyereklány érzelmileg erre megérett. Általánosítok persze, lehet, hogy ő készen állt erre már 18 évesen. Én akkor még szűz voltam, BDSM eventre egész biztosan nem estem volna be. Vagy ha véletlenül odakeveredek nagy pislogás lett volna belőle :-)

Hiszek abban, hogy mindenki úgy élje meg a magánéletét, ahogy abban a legteljesebb mértékben boldog. Ha egy nő (vagy férfi) az utcán térdenállva akar pórázon mászni a gazdája mellett, tegye, bár a tizenévek végén talán nem kell egyből a lecsóba csapni. Előtte próbálja ki lehetőleg éveken keresztül, milyen egyenrangú kapcsolatban élni. A szexuális megnyilvánulás a hálószobában, hogy annak vanilla jellege van, vagy domináns-szubmisszív, az már csak preferencia kérdése. 

Kathy Budapest után szintén Spanyolországba utazott, próbál Európában letelepedni és itt állást találni. Remélem megtalálja a békéjét is önmagával. 

Kövess Facebookon és Instagramon is!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr228670622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása