2012.06.13. 23:31

Nemzetközi CouchSurfing nap

Tegnap reggel minden regisztrált tag kapott egy üzenetet, miszerint pontosan 13 éve regisztrálták be a domaint, majd 2003-ban indult a beta-teszt, ma pedig már több, mint négy millió taggal rendelkezik a közösség. 

logo.jpg

A hírlevél említést teszt róla, hogy nemrég elkészült a mobil alkalmazás is (erről is érkezik majd beszámoló hamarosan!) iOS-re és természetesen jön Androidra is. Az app egyébként a keresésre, az üzenetküldésre, és a profilokhoz való minél egyszerűbb hozzáférésre helyezi a hangsúlyt. 

Ha már az új dolgoknál tartunk, idén jön az oldal legnagyobb frissítése, főleg technikailag, így a jövőben sokkal gyorsabb, stabilabb és megbízhatóbb lesz (bár nekem ezzel idáig sem voltak problémáim); sőt, egyéb, keresést könnyítő funkciók is be lesznek építve - már várjuk őket!

A levél a social médiás elérhetőségekkel záródik, ha még csak most ismerkednél a CS világával, akkor itt találhatod meg a kezdeti betevőt:

Twitterhttps://twitter.com/#!/couchsurfing

Facebookhttps://www.facebook.com/couchsurfing

Youtubehttps://www.youtube.com/thisiscouchsurfing

Boldog születésnapot CouchSurfing!

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr154584852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása