2012.05.20. 14:57

Mire is jó a CouchSurfing?

Nézzük meg az előnyeit. 

Mint Host

 

1. Olyan emberekkel találkozhatok a világ minden pontjáról, akikkel normál életem során talán soha nem lenne alkalmam megismerkedni. Megismerhetem a világot a saját vendégszobámban. Nekem mindenesetre nem szokványos, hogy 7 nap leforgása alatt egy görög, egy mexikói és egy argentín utazóval beszélgethessek, megismerhessem a gondolkodásukat, utazási tapasztalatokról hallgathassak, történeteket egyéni sorsokról, rácsodálkozhassak különféle nemzeti viselkedésekre.

2. Gyakorolhatom az angolt. Számomra ez különösen aktuális pár hónnappal a nyelvvizsgám előtt. 

3. Rövid, és talán hosszú távú barátságokat köthetek idegen kultúrákból érkezett emberekkel. 

4. Segíthetek másokon. 

Mint Surfer

 

1. Ingyen szállás. Olcsó módja az utazásnak. A CS nem keverendő össze a hotellel, a dating site-okkal vagy az Escort Service-vel

2. Egy ott élő mutatja meg a városban a látnivalókat és a szórakozási lehetőségeket. Nem kell utikönyvekre hagyatkozni. Vélhetően igzalmasabb és turisták által ismeretlenebb helyekre is el lehet jutni a helyieken keresztül.  

3. Ha egyedül utazom, nem leszek egyedül. Ha ketten utazunk, szórakoztatnak minket esténként.   

A bejegyzés trackback címe:

https://couchsurfing.blog.hu/api/trackback/id/tr664527480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása